Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

 

Gör kontoret till en bättre arbetsplats med hjälp av en Kärcher Professional luftrenare

 

 

Förbättra miljön och välmåendet på din arbetsplats


Damm från kopieringsmaskinen, pollen under vårmånaderna, Smuts i ett hörn bakom vattenmaskinen. Bakerier och andra sorts partiklar kan finnas överallt. Trots att de ofta knappt syns, så kan de ändå vara en orsak till röda ögon, rinnande näsa och nysningar, eller t o m en astmaattack. Men med Kärcher Professional luftrenare, så kan du andas ren och frisk luft, och veta att luften på ditt kontor är grundligt filtrerad och ständigt kontrollerad.

 

Anledningar till att använda en luftrenare


Luftföroreningar i slutna utrymmen kan bidra avsevärt till utveckling och spridning av luftvägsinfektioner och därtill hörande hälsoproblem, t ex  allergier och astma. Genom att installera en professionell luftrenare kan du minimera effekterna av dålig luft. Renare luft och mindre damm på kontoret kan även leda till förhöjd arbetsglädje, och därmed ökad prestation och minskad sjukfrånvaro.

 


 

Kärcher AF100 luftrenare

 

 

Kompakt & kraftfull

Med en kapacitet på att kunna rena luften i utrymmen upp till 100m2, så är AF100 luftrenare perfekt även för det lite större rummet. Dess kompakta design passar bra i olika sorters miljöer, såväl väntrummet hos läkaren, kontorets matsal eller på frisersalongen. Tack vare hjulen på undersidan så är den också mycket enkel att flytta runt.

 

Noggrann övervakning

AF 100 är utrustad med en speciell lasersensor som kontinuerligt mäter mängden partiklar i luften. Du slår på automatiskt läge och låter luftrenaren sköta resten. Beroende på luftkvaliteten kommer ventilatorn justera sig själv för optimal prestanda. Den låter dig veta med ljussignaler nuvarande luftkvalitet i rummet.

 

Justerbar filtrering

Välj ett filter för dina specifika behov. AF100 levereras med ett universalfilter för att hantera de flesta situationer, men du kan också installera specialfilter för till exempel smog, allergener, bakterier eller patogener. Luftreningsfläkten kan köras i automatiskt läge eller ställas in på tre olika hastighetsnivåer. Nattläge minskar fläkthastigheten för att minimera bruset nattetid.

 


 

Kärcher AFG100 plasma luftrenare

 

 

Slimmad och elegant

AFG100 har en perfekt passform för moderna arbetsmiljöer. Den finns i vit eller antracitfärg och med rostfritt stålfot. Den övre delen av luftrenaren har justerbar LED-belysning, så du kan välja rätt färg och ljusstyrka för din arbetsplats eller på kontoret. Luftrenaren är lämplig för stora rum, och klarar upp till 60 m2 yta.

 

Plasma filtering

Tack vare avancerad flerstegsfiltrering erbjuder AFG100 luftrenare en allt-i-ett-lösning. Dess unika plasmagenerator ger enastående filterfunktioner som kan förstöra upp till 99,98% skadliga virus, bakterier & sporer i luften. AFG100 har flera skyddsnivåer med ett förfilter, ett HEPA- och ett aktivt kolfilter. Tack vare dessa blir luftrenaren på ett tillförlitligt sätt av med gaser, pollen, hår, damm och andra fina partiklar i rum upp till 60 m2.

 

Enkel kontroll och skötsel

Touchknapparna på den övre sidan av luftrenaren låter dig enkelt ställa in önskade funktioner, och LCD-skärmen visar den aktuella inställningen. Alla de tre olika filter som finns i maskinen kan bytas vid behov, oberoende av varann. Plasmegeneratorn kräver inte underhåll eller utbyte. Du kan köra luftrenaren i automatiskt läge, välja mellan 5 fläkthastighetsnivåer, växla till tystgående nattläge eller ställa in timer för att byta filtrering vid en viss tid, t.ex. efter arbetstid.

 

 

 


 

Se vårt sortiment av professionella produkter från Kärcher