Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

Säkra ett bra inomhusklimat på kontoret i sommarvärmen

Sommaren närmar sig med stora steg, och därmed även värmen. Vänta inte till sista sekunden med att planera dina inköp av klimatprodukter, de går åt snabbt när värmen väl kommer! Ett bättre inomhusklimat på kontoret bidrar både till ökad effektivitet och trivsel. Investera i dina anställa, och se till att du är väl förberedd när värmen kommer! Vi har ett stort utbud av produkter som kommer väl till pass i kontorsmiljön.

Fläktar i olika storlek

 

En varm sommardag så är det extra uppskattat med en fläkt, speciellt om ventilationen på kontoret kanske inte är helt bra. Vi erbjuder fläktar i olika storlekar och styrkor - allt från enkla modeller som ställs på skrivbordet, till avancerade golvmodeller med timer och fjärrkontroll. De flesta kan roteras och lutas så att den svala luften sprids jämnt i rummet.


Se alla våra fläktar här

Effektiva AC-modeller

 

När du har behov av att kunna hålla en behaglig temperatur i ett större rum eller kontor, så kanske inte en vanlig fläkt inte har tillräckligt med kapacitet. Rekommendationen i detta fall är att investera i en portabel aircondition. Våra modeller passar i rum upp till 50 kvadratmeter och kan enkelt flyttas runt. Vissa modeller inkluderar även avfuktarfunktion, timerfunktion och fjärrkontroll.


Se alla våra aircondition-modeller här

Renare luft på kontoret

 

En annan viktig produkt för ett optimalt kontorsklimat är en luftrenare. Våra luftrenare ser till att luften du andas på kontoret är fri från skadliga ämnen och irriterande lukt. Med våra luftfuktare kommer den irriterande torra värmen inte att vara ett problem. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att få information om långsiktiga lösningar som t.ex. värmepumpar. Vi hjälper gärna även till med leverans och installation.


Se hela vårt sortiment av klimatprodukter här


Våra mest populära klimatprodukter för kontoret