Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Kontakta oss


Välkommen till Elgigantens webbshop för företag. Om du behöver komma i kontakt med oss så hittar du kontaktuppgifter till vår kundtjänst på denna sida.

Vi finns här för att hjälpa dig - oavsett om du behöver hjälp inför en beställning, under beställning eller efter genomförd beställning.

 

 


 Vanliga frågor:

 

För att göra det enkelt som möjligt för dig som företagare att komma igång, så har vi tagit fram en enkel guide för de vanligaste funktionerna. Guiden hittar du via denna länk.

  • För att registrera din verksamhet, klicka på "Registrera" uppe i höger hörn på denna sida. Fyll i de uppgifter som efterfrågas och följ sedan instruktionerna. 
  • Om du har problem, kontakta vårt kundcenter för företag på 0771-116 116 så hjälper vi till.

Alla företag kan ansöka om att bli fakturakund hos Elgiganten Företag. Detta görs efter att du har registrerat ett konto hos oss. Logga in, välj "mitt företag", och sedan "bli fakturakund" i menyn. Klicka där på "Ansök om faktura". Observera att det kan ta någon dag innan din ansökan har behandlats.

Vi strävar efter att skicka din beställning så snart som möjligt efter att den slutförts. Mindre varor levereras som företagspaket till angiven adress. Här kan du spåra ditt paket.

För större varor som är för stora för att levereras som företagspaket, så får du leverans på inom det tidsspann du valt när du gjort beställningen.

  • För mer information om våra leveranser, klicka här.
  • Om du inte hittar svaret du söker i informationen på hemsidan så kan du även kontakta vårt kundcenter för företag på 0771-116 116.

Om du har glömt ditt lösenord så behöver du nollställa det och välja ett nytt. Gör såhär:

  • Klicka på "Logga in" på uppe i höger hörn på denna sida, och klicka sedan på "Glömt lösenord". Fyll i din e-postadress så kommer du att få ett mail där du kan välja ett nytt.
  • Kontakta vår kundtjänst på 0771-116 116, så får du hjälp med att nollställa lösenordet.

Som kund hos Elgiganten Företag erbjuder vi dig en personlig kontakt i något av våra företagscenter. Här hittar du kontaktuppgifter till våra lokala företagscenter.

 

Kundcenter

Kundcenter Företag

 

Telefon: 0771-116 116

E-post: foretag@giganten.se

 

Måndag - Fredag: 09:00 - 16:00

 

Service

Service & support

 

Behöver du hjälp med service/reparation? Läs mer här för att få information om hur du går tillväga för att få hjälp med din produkt.

Klicka här för att få hjälp med service eller reparation