Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
Öppen Samsung Galaxy Book S

Nya Galaxy Book S, Galaxy Book Ion och Galaxy Book Flex

Samsung Galaxy Book Laptops är tillbaka i Norden! Samsung skapar förstklassiga datorer för kräsna användare som är på jakt efter ett kraftpaket med en elegant design. Därför lanserar nu Samsung de nya datorerna: Galaxy Book S, Galaxy Book Ion och Galaxy Book Flex. Gemensamt för alla tre är att de har en stilren design, tillräckligt med kapacitet för långa arbetsdagar samt en lång batteritid på upp till 20 timmar.

En öppen, svart Samsung Galaxy Book S

Galaxy Book S

Denna supertunna dator (11,8 mm) väger mindre än 1 kg och har en fläktlös design, som gör den tyst och sval. Galaxy Book S har en 13" TFT LCD-pekskärm, microSD-kort och en lagringskapacitet som kan utökas med 1 TB. Den är också utrustad med Windows 10 Home, inklusive säkerhetsfunktioner.

En öppen, grå Samsung Galaxy Book Ion

Galaxy Book Ion

Galaxy Book Ion är en ultraflexibel premiumdator som finns i 13" och 15" med QLED-skärm. Observera att en 15" motsvarar en normal 13" – vilket innebär att den är både lätt och tunn. Med Samsung DeX förinstallerat, kan du enkelt arbeta på olika enheter för mer flexibilitet.

En öppen blå Samsung Galaxy Book Flex

Galaxy Book Flex

Galaxy Book Flex har en sofistikerad design med knivskarpa linjer, stilren form och en ultratunn QLED-skärm. Denna enkla och flexibla dator är vikbar och kan omvandlas till ett anteckningsblock, ritblock eller en flipboard. En S Pen medföljer för kreativt och effektivt arbete, och tack vare Windows Hello är din Galaxy Book Flex säker att använda. Starta den genom att skanna ditt finger!

Samsung Galaxy Book S

En man som sitter utomhus med datorn på benen

Detaljrik skärm

Galaxy Book S har en 13" TFT LCD-skärm. Den är pekvänlig och du kan enkelt bläddra mellan sidor och zooma in och ut med fingrarna. Samsung Book S ger verklighetstrogna färger, även utomhus och i ljusa omgivningar. Om du föredrar mer eller mindre tonad färgskala kan detta justeras vid behov. Aktivera Outdoor Mode genom att trycka på Fn+O. Med Galaxy Book S finns det inga begränsningar för var du kan arbeta.

Laddningskabel ansluten till Galaxy Book S

Snabb och enkel laddning

Med ungefär ett dygns batteritid är Galaxy Book S alltid redo att användas –när som helst och var som helst. Nu behöver du inte längre oroa dig för att batteriet tar slut när du arbetar. En helt ny upplevelse, utan stress!

Intel core processor med Intel Core I5 logotyp

Inget störande fläktljud

Galaxy Book S har en fläktlös design, vilket gör den tyst och sval. Det är en stor fördel när du behöver koncentrera dig. Den är också kraftfull och utrustad med Intel Core i5-processor och Intel Hybrid Technology, som garanterar hög produktivitet under långa och aktiva arbetsdagar.

Samsung Galaxy Book Ion

En färgrik skog med en flod i mitten som visas på en datorskärm

QLED-skärm

Den prisbelönta QLED-skärmen har verklighetstrogna färger, även utomhus och i ljusa omgivningar. QLED-skärmen lever upp till alla förväntningar och har en tunn ram. Om du föredrar mer eller mindre tonad färgskala kan detta justeras vid behov under inställningar.

En mobil som ligger på Galaxy Ions pekplatta

Trådlös PowerShare

Med Galaxy Ion kan du ladda din Galaxy mobiltelefon, Buds eller Watch direkt på pekplattan. Du behöver endast trycka kommandot fn+F11. Efter en laddning får datorn upp till 20 timmars batteritid, så du kan arbeta effektivt utan avbrott. Med Galaxy Book Ion kan du inte skylla på att batteriet laddas ur.

En kvinna som sitter ner och har Galaxy Book Ion på benen

Kraftfull processor

Den nya 10 Intel Core-processorn stödjer AI-teknologi med sin kraftfulla kapacitet. Du kan använda krävande fotoredigeringsprogram och med Intel Iris Plus-grafik blir dina kreativa produktioner enastående. Med inbyggt SSD-minne och UFS-kort får du ännu mer ut av din dator. Här finns det gott om plats för data – och det går snabbt!

Samsung Galaxy Book Flex

En färgad våg på Galaxy Book Flex-skärmen

Pekskärm och QLED

Få snabbare rörlighet i arbetet genom att använda fingerspetsarna till att nypa, dra eller zooma in och ut direkt på skärmen. Galaxy Book Flex har en prisbelönad QLED-skärm med verklighetstrogna färger, även utomhus i dagsljus. Njut av en magisk färgupplevelse med Galaxy Book Flex!

En mobil ligger på Galaxy Flex pekplatta

Snabb laddning

Med Galaxy Book Flex flyter det! Med upp till 20 timmars batteritid kan du jobba oavbrutet, utan störningar. Skulle batteriet mot förmodan ta slut, kan datorn snabbladdas och ge dig flera timmars kraft på endast några minuter. Behöver din mobiltelefon också laddas? Då kan du ladda den direkt på Book Flexs pekplatta.

En kvinna som sitter med Galaxy Book Flex, och använder den som ett ritblock

S Pen till kreativt arbete

Med S Pen kan du skapa konstverk, skissa, räkna eller skriva ner anteckningar – direkt på skärmen! Välj mellan olika färger och tjocklekar. Luftkommandon innebär att du styr ljudvolym, paus, play och mute på avstånd genom att röra pennan i olika riktningar i luften. Använd de olika apparna: Penup, Samsung Notes och Voice Note with Pen.