Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Lenovo ThinkBook

 

Lenovo ThinkBook kombinerar utmärkt hållbarhet och prestanda från ThinkPad-serien med elegant aluminiumchassi och iögonfallande design. Med kraftfull processor, avancerade säkerhetsfunktioner och lång batteritid är Lenovo ThinkBook ett utmärkt val för affärsresor såväl som för avkopplande stunder efter en hård arbetsdag.

 

En grupp personer står runt Lenovo ThinkBook och diskuterar

 

 

Två män sitter på ett café och arbetar på deras Lenovo ThinkBooks

 

 

Prestanda i affärsklass

Lenovo ThinkBook har avancerad teknik och är framställd i ett lättviktigt chassi. Med den senaste generationens Intel Core-processor får datorn exceptionell effektivitet vid lätt belastning. Förbättrade säkerhetsfunktioner kommer alltid att hålla känslig information skyddad och det långvariga batteriet ger dig tillräckligt med batteritid för att klara av hela arbetsdagen.

 

 

Affärskvinna arbetar med hennes Lenovo ThinkBook under en tågresa

 

 

Ökad effektivitet

Bli effektivare med ThinkBook. Datorn kan vakna från vila på mindre än 0,5 sekunder och låter dit till och med ladda ner e-postmeddelanden och lyssna på musik medan den vilar. Lenovo AccuType-tangentbordet har vit bakgrundsbelysning och ergonomiskt kurvade tangenter för maximal precision och komfort. Smart Power-On fingeravtrycksläsaren låter dig starta datorn och logga in med en enkel touch av fingret. Rapid Charge-tekniken möjliggör laddning utan kablar när du är på resande fot.

 

 

Kvinna sitter i nästan mörkt rum, arbetandes på sin Lenovo ThinkBook

 

 

Imponerande funktioner

Dolby Audio™ ljudförbättring och Harman Kardon-högtalare levererar otroligt detaljerat och tydligt ljud. Den bärbara skärmen har Full HD-upplösning och Dolby Vision™ -teknologi för tydliga bilder och mer livliga färger.

*Egenskaperna kan variera för olika modeller.