Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Det blir allt viktigare att kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett snabbt och effektivt sätt, utan krångel. Här har vi samlat vårt sortiment av Lenovo ThinkPads och ThinkCenters samt viktiga tillbehör.

Kom ihåg att Elgiganten Företag erbjuder de senaste produkterna, till konkurrenskraftiga priser. När du handlar hos oss så ger vi dig den service du behöver både inför ditt köp, under ditt köp och även efter slutförd beställning.

Tre anledningar att välja en ThinkPad

Det är inte en slump att Lenovo ThinkPad-produkternas pålitlighet är så välkänd - Lenovo genomför nämligen utförliga tester, för att säkerställa att de bärbara datorerna i ThinkPad-serien både tål mer och erbjuder en hög prestanda. Utöver det så har ThinkPad ett ergonomiskt tangentbord, den välkända röda TrackPoint® och smidiga multimediatangenter. Med allt detta får du den perfekta datorn för ditt arbete.

 

Konstant pålitlig

Lenovo ThinkPad-serien genomgår belastningstester, som gör att datorerna uppfyller höga standarder för prestanda och hållbarhet  – tester som bl a innehåller dammtålighet, vinbrationer, extrema temperaturer, vatten och fukt.

Totalt sett, så kan ThinkPad-serien hantera klart med än det vardagliga arbetet.

Hög prestanda

ThinkPad-serien är byggd för att ge hög prestanda och låg strömförbrukning, vilket ger längre batteritid. Detta för att hjälpa dig att arbeta effektivt - varje dag.

De små, men viktiga detaljerna

Du märker snabbt skillnaden på t ex tangentbordet, gångjärnen och den röda TrackPoint®. ThinkPad-tangentbordet är en viktig förbindelse mellan dig och din dator. Det är ergonomiskt, robust och behagligt att använda, även i längre perioder – det är inte utan anledning som Lenovo ThinkPad används av tudentals företag och verksamheter runt om i världen.

Den klassiska ThinkPad-designen är både stilren och i gedigen kvalitet. Två mindre, men viktiga detaljer som gör skillnad.