Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

 

LG Styler: komplett premiumvård för dina kläder

 

 

 

 

 

Gör ett gott första intryck


Med LG Styler kan du se skarp och stilig ut, oavsett omständigheterna. LG Styler kombinerar noggrann ångrengöring med mild torkning, och minimerar risken för skrynkliga kläder. För att lyckas med en stor affär kan första intrycket göra skillnaden.LG Stylers design gör det till ett oumbärligt tillbehör, som passar in i många miljöer. Det levereras med en anodiserad aluminiumram och glasdörrpanel med ett diskret mönster på ytsidan. Välj mellan en brun eller vit dörrpanel för att skåpet ska passa på din arbetsplats. En dold LED-skärm på panelen aktiveras vid beröring och låter dig ställa in önskade funktioner och program.

Med LG SmartThinQ-appen, så kan du styra LG Styler direkt från din smartphone. Få en notis när en rengöring är färdig, lägg till nya program, och du kan till och med scanna ett plagg med en NFC-etikett för att få information om rekommenderat rengöringsprogram för just det plagget och tyget.

 

 

 

 

 

 


Högklassig klädvård

 


Fräscha upp dina kläder


LG Styler använder speciella rörliga hängare som vibrerar 180 gånger per minut. Detta minimerar rynkor och klumpning av tyger, så att din kostym, skjorta, eller blus är i bra skick. Med TrueSteam-teknik blir dina kläder inte bara fräschare med hjälp av en den heta ångan, utan den tar också bort lukt och svettfläckar. Ångbehandlingen minimerar behovet av strykning och kan även kombineras med valfritt arompaket som ger en mjuk doft efter eget tycke.

 


Mjuk torkning


En värmepumpsteknologi låter dig torka dina kläder försiktigt och klumpar inte plagg som en traditionell torktumlare kan göra. När du fått promenera i en regnskur på väg till kontoret, så kan du enkelt få din kavaj torr på nolltid med LG Styler. Tack vare möjligheten att torka på låg temperatur så är det även möjligt att torka mer känsliga ull- eller kashmirtyger som inte är lämpliga att köra i torktumlaren.

 


Ta hand om pressvecken


Håll vecken på dina byxor helt obefläckade samtidigt som du reducerar rynkorna från slitage. Special Crease Care-facket i dörren kan pressa byxor upp till 48 tum (122 cm) midjestorlek och återställa vecken från midjan till fotleden i längden upp till 38 tum (96 cm).

 


Hygien


TrueSteam-behandling kan lösa upp och ta bort allergener och bakterier från dina kläder, oavsett tyg och material. LG Styler är även Intertek-certifierad av British Allergy Foundation. TrueSteam-generatorn fylls på via en portabel vattenbehållare, så att  LG Styler är inte beroende av vattenslanganslutning och därför kan placeras på valfri plats på kontoret.

 


 

Hur kan din verksamhet få nytta av LG Styler?

 


Besöksnäring


Dina gäster kan enkelt hålla sina kläder i gott skick utan att behöva be om tvättservice. Det innebär också att de kan packa färre kläder och resa med en lättare resväska. För skönhets- eller spaanläggningen, erbjuder detta en fantastisk möjlighet att låta gästerna torka även sina badkläder hygieniskt. Även hotellgymet kan ha nytta av LG Styler för att ta hand om besökarnas sportutrustning och hålla den friskt och fri från dålig lukt.

 


På kontoret


Förbered dig för viktiga förhandlingar med dina affärspartners och håll din outfit i snyggt skick. Oavsett vilken bransch din verksamhet är verksam i, så kommer LG Styler att hjälpa dig att välkomna dina kunder i obefläckad stil och göra ett gott första intryck. Och trots en stressig morgon kan du fortfarande komma fram till det viktiga eftermiddagsmötet i rena och välskötta kläder.

 


Restaurang


Gör dina matgäster ännu mer bekväma. Med LG Styler kan deras jackor, rockar och andra plagg lagras säkert och skyddas mot matos och annan lukt. Dessutom kan kläderna vara i samma rum som gästerna så att du inte behöver investera i en separat garderob. Och om din anläggning har ett rökrum, kan Styler hålla gästernas kläder fräscha och väl luftade.

 


På flygplatsen


Långdistansflyg kan vara ganska krävande, och långa stopp eller förseningar är tyvärr vanligt förekommande. Med en LG Styler i loungen på flygplatsen så kan resenärerna vila medan deras kläder tas hand om i stil. Även vid ankomst till slutdestinationen, så är det uppskattat att kunna erbjuda en kopp kaffe medan resenärens jacka får sig en snabb rengöringssession i LG Styler innan man lämnar flygplatsen.

 


 

Köp LG Styler till ditt företag idag