Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
topbanner-2018-v46-foretagets-abonnemang-1420x400.png

Optimera företagets mobilabonnemang

Har ni koll på företagets mobilabonnemang? Hanterar ni inte företagets abonnemang finns risken att kostnaderna skenar iväg eller att ni betalar onödigt mycket. Elgiganten Företag kan hjälpa er till en effektiv mobiltelefoni med rätt abonnemang. Det är bra att alltid kunna bli nådd, att kunna använda mobil växel för att koppla samtal från kunder till rätt kollega. Dock är det ibland svårt att få översikt över abonnemangen.


Våra operatörer:

Operatören Tre

Person håller i kameror och surfar på mobilen

Elgiganten Företag jämför abonnemang – för ert bästa

Elgiganten Företag har många års erfarenhet av telefoni och abonnemang för företag. Eftersom vi samarbetar med alla de stora operatörerna kan vi som en oberoend part jämföra operatörernas abonnemang mot varandra. Då kan vi beräkna vilket abonnemang som skulle passa just ert företag bäst utifrån era behov. Det betyder också att vi kan rekommendera ett operatörsbyte för att ni ska komma ned i pris. Skulle ni vara nöjda med tjänsteutbudet hos er nuvarande operatör kan vi även optimera abonnemangen hos just den operatören ni har.

Abonnemangstjänsterna ni vill åt

Har ni kvar er fasta telefonväxel – låt oss berätta om hur smidigt en mobil växel kan fungera. Ni får full växelfunktionalitet i era mobiltelefoner, det är alltid någon som svarar på ert växelnummer och samtalen går till rätt person. Inga uppdateringar eller serviceavtal på växeln – all drift ligger hos er operatör. Ni väljer själva om ni vill ha kvar era fasta nummer eller kanske ta steget till endast mobilnummer. Boka tid med en företagssäljare så hjälper vi er att hitta bästa abonnemangen för ert företag!

Personer åker tunnelbana, ler och använder mobilen

Låt Elgiganten Företag förinstallera telefonerna

Vi kan spara mycket tid för er IT-avdelning genom att erbjuda mobiltelefonerna förkonfigurerade med appar, grafisk profil samt färdiga inställningar för kalender och e-post. Dessutom är den anställde igång från när de startar sin nya telefon.

Bli aldrig utan telefon

Skulle olyckan vara framme kan vi hålla ett lager med utbytestelefoner som snabbt synkas så att den anställde på några minuter är igång med samma innehåll som den telefon som åkt i gatan eller på annat sätt blivit obrukbar. Elgiganten Företag löser era teleproblem. Boka tid med en företagssäljare så hjälper vi er med företagets telefoni.

Så hjälper Elgiganten Företag er med mobilabonnemang

• Elgiganten samarbetar med alla de stora operatörerna. Därför kan vi också jämföra tjänsterna mot varandra och hitta helt rätt abonnemang för just ert företag.

• Med smidig finansiering behåller företaget likviditeten och får en överskådlig, fast månadskostnad – inga överraskningar.

• Få rätt funktioner och tjänster för företagets behov. Elgiganten Företag hjälper er matcha behoven med tjänsterna.