Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

Åtta personer sitter i ett mötesrum med en person online

Upprätthåll god kommunikation med rätt mötesutrustning

Sedan våren 2020 har användningen av hemmakontor och onlinemöten har ökat avsevärt. Det kan vara svårt att veta hur man ska upprätthålla god kommunikation mellan anställda som arbetar på kontoret och anställda som arbetar hemifrån, samtidigt som man upprätthåller goda relationer med kunderna när det inte är möjligt att träffas fysiskt.

Att säkerställa god kommunikation mellan anställda och kunder är avgörande för en framgångsrik verksamhet. Vi har all elektronisk utrustning som du och dina kollegor kan behöva för att fortsätta ett gott samarbete för kontoret, mötesrum eller verktyg för att kunna arbeta externt. Läs våra artiklar nedan för inspiration - eller fråga oss!

Fem personer sitter fysiskt för att träffa den sjätte personen online

Utrustning för mötesrum och videokonferenser

Ett mötesrum med rätt utrustning kan stärka samarbetet mellan olika kontor, förbättra processer och öka produktiviteten. Har du ett fullt utrustat mötesrum på din arbetsplats? Har dina anställda och kollegor rätt verktyg för att arbeta på distans? Med rätt utrustning och verktyg är det enkelt att samla team som arbetar på distans med team som arbetar från kontoret.

För inspiration och tips kan du hitta mer information i vår artikel om uppgradering av mötesrum här.

En man som sitter med mobilen framför datorn på hemmakontoret

Få ökad säkerhet med Windows 10 Pro

Windows finns i flera versioner, men för företag och deras anställda är Windows 10 Pro en bättre och säkrare lösning. Behovet av att arbeta någon annanstans än på kontoret - inte minst hemifrån - har ökat avsevärt, vilket ställer helt nya krav på säkerhet.

Om du använder Windows på jobbet men ännu inte har uppgraderat till Windows 10 Pro, kan du läsa mer om detta samt hur Microsoft 365 kan förbättra samarbetet, i vår artikel om ökad säkerhet med Windows Pro här.

Två kvinnor sitter runt ett bord med en kopp kaffe

Gott kaffe ger glada medarbetare

Bra kaffe är viktigt vid exempelvis kundmöten och ger dig möjlighet att skapa ett bra första intryck. Dessutom skapar kaffepausen en viktig social kontakt mellan anställda - och ger förnyad energi för dagens uppgifter.

En sådan viktig sak som kaffe på en arbetsplats bör inte underskattas. Läs mer om kaffemaskiner som kan göra kaffe för alla smaker i vår artikel om den bra och effektiva kaffepausen här.

Skapa ett företagskonto

Med ett företagskonto hos Elgiganten Företag får du flera fördelar:

Fakturabetalning: Få möjlighet att ansöka om fakturabetalning och företagsköp på kredit i upp till 30 dagar.

Köp allt från ett ställe: Med ett brett sortiment hos Elgiganten Företag kan du göra alla inköp från ett ställe.

Fler alternativ för handel: Bestäm själv var du handlar; online, via telefon, via e-post eller i ditt närmaste Elgiganten-varuhus.

B2B-nyhetsbrev: Genom att skapa ett företagskonto får du vårt nyhetsbrev om kampanjer, erbjudanden, produktnyheter och inspirerande artiklar.

Lär dig mer om fördelarna och hur du skapar ett företagskonto här.