Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

Om Elgiganten Företag

På Elgiganten Företag kan du som inköpare på alla typer av företag – stora och små – kommuner och organisationer, enkelt göra alla dina inköp på ett ställe. Du får prisvärda produkter, brett utbud av tjänster och personlig service av våra proffssäljare – alltid nära dig och din verksamhet.

Hos oss får du förmånliga företagspriser på allt från datorer, projektorer, utrustning för mötesrum, kommersiella skärmar, förbrukningsvaror till professionella kaffemaskiner och vitvaror. Gör enkelt alla dina inköp på webben eller kontakta vår kundservice och få personlig hjälp av våra proffssäljare om du behöver hjälp med en offert, har frågor om några av våra tjänster eller vill ha råd i en specifik fråga.

Allt du behöver hos Elgiganten Företag

Stort utbud av tjänster

Installation, support och återvinning. Förutom alla produkter i vårt sortiment kan ditt företag alltid får hjälp med kringtjänster. Vi erbjuder till exempel installation, support och återvinning.

Alltid nära dig

Som företagare är du alltid välkommen till något av våra företagscenter. Du kan sitta ned och få hjälp av någon av våra företagssäljare som hjälper till med ett upplägg som passar era behov.

Flexibla leveranser

Välj mellan leveranser till olika företagsadresser och expressleveranser vid behov. När ni beställer produkter kan ni självklart välja att vi ska ta med era uttjänta produkter för återvinning.

Personlig service

Det är viktigt för oss att du är trygg med att du snabbt kan få kontakt med rätt person om du har frågor eller behöver stöd och hjälp. Våra personliga säljare och personalen på Kundservice hjälper dig.

Förmånliga företagspriser

Hos oss handlar du allt från datorer, vitvaror och förbrukningsvaror till företaget på ett ställe till förmånliga företagspriser.

Hantera enkelt användare, budget och kostnadsställe

På webben kan du som administratör enkelt anpassa ditt företagskonto utifrån dina behov och hantera användare, budget och kostnadsställen. Du kan själv bestämma vilka användare som kan handla vad, sätta budget per kostnadsställe och bestämma vem som kan beställa på faktura. Välj fakturamärkning för att spåra dina köp, och skapa olika faktura och leveransadresser vid behov.