Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

Sömlöst ritbord

Det är ofta i möten som saker händer. Det är där de goda idéerna kommer, de kreativa insatserna. När vi träffar andra gillar vi att rita och förklara, visa upp och låta idéer skapas. Med det digitala ritbordet Samsung Flip kan du ta de kreativa inspelen framåt i arbetet - helt sömlöst! 

För hur många gånger har vi velat fortsätta utveckla en ritning eller en graf? Jobbat lite mer med den där tankekartan eller årsplanen, men så finns den plötsligt inte kvar längre. Eller om dina arbetskamrater befinner sig någon annanstans, på ett annat kontor?
Med Samsung Flip är detta inte längre ett problem. Ni tecknar, skriver, tänker högt och delar materialet fritt emellan er - direkt från ritbordet i mötesrummet, in i verksamhetens digitala verktyg.
 

En digital assistent

Samsung Flip aktiveras i det ögonblick du tar upp pennan från hållaren på sidan. Du kan hämta bilder och dokument, och sedan teckna, dra streck och ändra utan att bli av med det du redan gjort. Om du vill visa något på andra ledden så vrider du bara skärmen till vågrätt läge, och du delar enkelt dagens arbete med andra när mötet är färdigt. Kort sagt så får du en digital assistens med dig in i mötet, som hjälper dig och övriga mötesdeltagare att inte tappa tråden efter mötet. Ett digitalt blädderblock, helt enkelt!
 

 


Samarbeta och digitalisera enkelt

Tack vare Samsung Flips många anslutningsmöjligheter kan arbetsgrupper dela och göra anteckningar direkt i en mängd olika dokumenttyper med optimal grafisk kvalitet.

 

Rita, skriv, inspirera

Njut av en slät och traditionell whiteboard i ett flexibelt digitalt format som finns i en mängd olika färger, stilar och bredder.
Upp till 4 personer kan skriva samtidigt med valfritt objekt som skrivverktyg. 

 


 

Flexibla anslutningsmöjligheter

Samsung Flips anslutningsmöjligheter säkerställer en fullt synkroniserad och användarvänlig samarbetsupplevelse. Anslut dina personliga enheter till huvudskärmen för interaktiv presentationer, anteckningar och delning.

Med skärmspegling är det dessutom möjligt att vissa innehåll från mobila enheter* direkt på huvudskärmen.

*skärmspegling fungerar med kompatibla Android-enheter, ej iOS-enheter.
 

Synkroniserad bild och kontroll

Funktionen Touch Out Control gör det möjligt att synkronisera personliga enheter till Flip för visning och kontroll i realtid. Ändringarna som görs på huvudskärmen överförs automatiskt till den personliga enheten och tvärtom, för optimal effektivitet.


Håll möten var du vill

För företag med begränsade gemensamma utrymmen kan Samsung Flip förvandla praktiskt taget vilket utrymme som helst till ett fullt funktionellt mötesrum. Det bärbara stativet med hjul gör det enkelt att sätta upp möten överallt. Vill du visa presentationen i vågrätt läge istället - sväng bara på skärmen!

 

Nytänkande, elegant och ergonomisk

Flip har en elegant grå design som gör ett sofistikerat och modernt intryck i alla miljöer. Med en lutning på 4,5 °, en pennhållare och hylla för diverse mötestillbehör erbjuder optimal komfort så att arbetsgruppen kan fokusera på arbetsuppgiften.

 

 


Skicka anteckningar snabbt och enkelt

Alla som deltagit i möten känner till bördan av att behöva skicka ut handskrivna mötesanteckningar. Men Samsung Flip förenklar denna process. Spara konversationer och viktigt innehåll i tavlans inbyggda minne och dela informationen med kollegor via mobila och digitala kanaler.

Presentationer med hög precision

Samsung Flip håller jämn och klar bildkvalitet i UHD-format – oavsett omgivningsljus och presentationsmaterial – och förhöjer presentationens kvalitet.

Aktivera tavlan på ett intuitivt sätt

Påbörja möten i tid, utan långa starttider för utrustningen. Inbyggda sensorer aktiverar Flip-tavlan när en person närmar sig, tar upp en penna eller växlar mellan liggande eller stående bildläge, så att det blir enkelt att fortsätta avbrutna möten eller påbörja nya diskussioner.Vill du ha mer information om Samsung Flip?

Kontakta vår produktspecialist!

Telefon: 070-180 32 36 
E-post: arnie.wain@giganten.se
Du kan självklart också vända dig till något av våra varuhus.