Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
En man och kvinna åker på elsparkcyklar på en gångväg

MAX kvalitet, MAX mångsidighet, MAX mobilitet

Gör pendlingen till och från jobbet roligare med denna Ninebot MAX elsparkcykel, samtidigt som du slipper att åka kollektivt. Med en hastighet på upp till 20 km/h och en räckvidd på upp till 65 km, når du din destination snabbt och säkert.

Ninebot MAX orkar upp för backen

Nå din destination utan problem

Ninebot MAX har en enorm och kraftfull 350W borstlös motor. Är det många uppförsbackar till jobbet är det inga problem - den är gjord för att klara en lutning på upp till 20%. Elsparkcykeln har också 10" pneumatiska däck som tål flera punkteringar (mindre än 6 mm i diameter). Med punkteringsfria däck kan du snabbt och säkert nå din destination.

Elsparkcykelns display och handtag på orange bakgrund

Tre lägen för din körstil

Med den intuitiva LED-dispayen kan du enkelt växla mellan eco-, standard- och sportläge. Du kan också se batterinivån, bluetoothsignal, om underhåll behövs m.m. Dessutom låter Segway-Ninebot-appen dig att låsa elsparkcykeln, kolla din statistik m.m.

Ökad säkerhet med LED-lyktor, förnyat bromssystem och en anti-slip fotplatta.

Tänd LED-framlykta

Säker i trafiken med LED-lyktor

Framlyktan består utav 2,5W vit LED-belysning för att lysa upp vägen framför dig och samtidigt öka din synlighet i trafiken. Baktill sitter det en röd LED-baklykta. Det sitter även reflexer på både fram- och bakhjulen.

Inzoomning på framhjulets bromsar och reflexer

Dubbelt bromssystem

Segway Ninebot MAX kommer med en helt ny säkerhet i bromssystemet. Det är ett regenererande bromssystem plus att det också sitter en elektronisk bakbroms samt en trumbroms framtill. På detta sätt finns det alltid minst en väl fungerande och aktiv broms.

Inzooming på fotplattan där det står ”ninebot” i gult

Anti-slip fotplatta

Ninebot Max har en förbättrad fotplattedesign med ett mer bekvämt fotfäste och en anti-slip-yta för ökad säkerhet under körning i trafiken.

Hopvikt Ninebot MAX

Flexibel design som är hopfällbar

Måste du åka med kollektivtrafik för att nå din destination? Vill du kunna ta med din elsparkcykel? Inga problem! Ninebot MAX fälls ihop snabbt och enkelt på bara 3 sekunder.

Batteriet visas grafiskt genom upplysning i blått

Intelligent batterikontrollsystem (BMS)

Det faktum att Segway Ninebot MAX är utrustad med ett intelligent batterikontrollsystem garanterar att batteriet utnyttjas optimalt och att nästan ingen energi går till spillo. Systemet har flera skyddsmekanismer såsom temperaturskydd för att öka säkerheten och så att batteriets livslängd förlängs.