Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

En man med högtalare och hans kollegor i bakgrunden

Ge dina anställda rätt faciliteter på kontoret

Att ha rätt verktyg på jobbet borde vara standard i dag, men det finns fortfarande flera företag och arbetsplatser som inte har allt på plats. En seriös arbetsgivare vill att anställda ska känna sig så bekväma som möjligt. När människor är nöjda har de mer energi att investera tid i arbetsrelaterade uppgifter.

Vi har all elektronisk utrustning som du och dina kollegor kan behöva på kontoret. Om du har några frågor kan du, oavsett vad ditt företag behöver, bara fråga oss eller hitta inspiration och tips i några av våra artiklar nedan.

En man framför en HP Elite Dragonfly laptop

Säkra och solida laptops

För många företag är den bärbara datorn det viktigaste arbetsverktyget och de måste vara snabba, kraftfulla och ha säkerhetsfunktioner - det är viktigt att din data är säker. Allt detta får du med HP: s senaste bärbara datorer. HP gör det enkelt att hitta een bärbar dator med rätt kvalitet och.

Läs mer om HP’s senaste lineup, nämligen ProBook, EliteBook och Dragonfly her.

En man med mobil framför datorn på hemmakontoret

Mer säkerhet och flexibilitet med Windows Pro

Av flera orsaker, inklusive säkerhetsskäl, rekommenderar vi företag att ha Windows 10 Pro. Om du redan är Windows-användare på jobbet är det bra att veta att Windows 10 Pro är bättre och säkrare när det gäller att skydda din dator och dina data. Behovet av att arbeta externt har ökat avsevärt, och detta ställer helt nya krav på säkerhet.

Du kan hitta mer information om Windows 10 Pro här.

Fem personer fysiskt I möte med sjätte person online

Uppgradera möteslokalen

Viktigt för alla kontor är effektiva verktyg för samarbete. Medarbetarkommunikation är ett stort ineffektivitetsområde i de flesta företag. Rätt utrustning för videokonferenser och samarbete kan spara tid och utrymme för andra uppgifter, samt att det blir enkelt för externa team att samarbeta med kontoret.

Hitta inspiration och läs mer om professionell utrustning till möteslokalen her.

En man framför en Philips datorskärm

Spara pengar och plats med en superbred skärm

Vi har nog alla sett det förr - personer som sitter vid skrivbord som håller på att sjunka under vikten av de många enheterna, medan företagets elmätare glatt roterar. Men det finns faktiskt ingen anledning till de många skärmarna. Du kan kombinera flera skärmar på en superbred, välvd skärm från Philips. Då förbättras ergonomin och företaget sparar pengar.

Läs mer om Philips superbreda och välvda skärmar här.

Upprätta ett företagskonto

Med ett företagskonto hos Elgiganten Företag får du flera fördelar:

Fakturabetalning: Få möjlighet att ansöka om fakturabetalning och gör köp på kredit i upp till 30 dagar.

Köp alla varor på ett ställe: Med ett brett sortiment är det möjligt att göra alla inköp på ett ställe hos Elgiganten Företag.

Flera alternativ för handel:Bestäm själv var du handlar: online, via telefon / e-post eller i din närmaste Elgiganten-butik.

B2B nyhetsbrev: Genom att skapa ett företagskonto får du vårt nyhetsbrev med kampanjer, erbjudanden, produktnyheter och inspirerande artiklar.

Hitta mer information om fördelarna och hur du registrerar dig för ett företagskonto här.