Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Driver du eget företag?

Uppgradera till Windows 10 Pro. Här är fyra skäl varför:

 
 

1. Säkerhet på högsta nivå

Att hålla data, enheter och identiteter skyddade är centralt för moderna företag. Med Windows 10 Pro får dumaximal säkerhet i flera steg, som till exempel BitLocker kryptering och skydd från hackare och skadlig kod. Windows 10 Pro ger ditt företag allt du behöver för att känna dig trygg med dina affärer.

 
 

2. Överlägsen produktivitet

Med Windows 10 Pro får du saker gjort - både tekniskt och affärsmässigt. Det hjälper dina medarbetare att sömlöst organisera, integrera och starta upp projekt inom lättanvända samarbetsverktyg. Och det får tidskrävande processer som att pronta, signera, skanna och skicka ett dokument makalöst snabbt - med Windows pen signerar du direkt på skärmen..

 
 

3. Flexibelt, precis som du

Windows 10 Pro är skapat för business. Med tåliga komponenter, batteri som räcker länge, generösa garantier och fantastisk support. Det är teknik utvecklad för långa resor, avancerade presentationer, nya möten och oanade möjligheter. Byggd för att klara av de krav arbetslivet stället i form av kvalitet, flexibilitet och säkerhet.

 
 

4. Kraftfullt och modernt

Modern teknik ger dig och ditt företag nya sätt att arbeta och skapar förutsättningar att växa. Det är teknik som anpassar sig efter dina behov och är kraftfull nog att utvecklas med dig när företaget expanderar. Perfekta exempel är 2-i-1 produkterna, flexibla bärbara datorer skapade för moderna arbetsplatser. Idag och i framtiden.

 
 


Vad efterfrågar våra kunder:

"Tekniken jag använder måste vara enkel att installera och hantera."

"Jag behöver ett säkert sätt att lagra företagets data"

"Våra användare måste vara uppkopplade och kunna arbeta överallt, när som helst."

"Jag vill ha en IT-lösning som kan växa med mitt företag."