Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Windows 10 Pro

 

 

Windows 10 Pro - Skapad för business

 

 

Är du ett litet eller medelstort företag? Uppgradera till Windows 10 Pro. Här är fyra skäl varför:

Supporten för Windows 7 upphörde den 14 januari 2020. Nu är det dags att byta till en ny enhet. Om du fortsätter att använda Windows 7 efter att supporten upphör kommer din dator fortfarande att fungera men den kan vara mer sårbar för säkerhetsrisker och virus. Du kan fortfarande starta och köra din dator men Microsoft kommer inte längre att tillhandahålla följande support för din verksamhet. Uppgradera till Windows 10, Office och plattformen Intel® vPro™.

 

Två kvinnor ser på en bärbar dator och håller en diskussion med varandra.

 

1. Säkerhet på högsta nivå

Att hålla data, enheter och identiteter skyddade är centralt för moderna företag. Med Windows 10 Pro får du maximal säkerhet i flera steg, som till exempel BitLocker kryptering och skydd från hackare och skadlig kod. Windows 10 Pro ger ditt företag allt du behöver för att känna dig trygg med dina affärer.

 

 

Två män som sitter på en tunnelbana och jobbar. En håller en surfplatta framför dem.

 

2. Överlägsen produktivitet

Med Windows 10 Pro får du saker gjort - både tekniskt och affärsmässigt. Det hjälper dina medarbetare att sömlöst organisera, integrera och starta upp projekt inom lättanvända samarbetsverktyg. Och det får tidskrävande processer som att signera, skanna och skicka ett dokument att gå makalöst snabbt - med Windows pen signerar du direkt på skärmen.

 

 

Kvinna sitter med en bärbar dator i knät som visar Windows startbild.

 

3. Flexibelt, precis som du

Windows 10 Pro är skapat för business. Med tåliga komponenter, batteri som räcker länge, generösa garantier och fantastisk support. Det är teknik utvecklad för långa resor, avancerade presentationer, nya möten och oanade möjligheter. Byggd för att klara av de krav arbetslivet stället i form av kvalitet, flexibilitet och säkerhet.

 

 

Människa som arbetar på en bärbar dator.

 

4. Kraftfullt och modernt

Modern teknik ger dig och ditt företag nya sätt att arbeta och skapar förutsättningar att växa. Det är teknik som anpassar sig efter dina behov och är kraftfull nog att utvecklas med dig när företaget expanderar. Perfekta exempel är 2-i-1 produkterna, flexibla bärbara datorer skapade för moderna arbetsplatser. Idag och i framtiden.

 

 

Arbeta precis som du vill var du än är


Med Office 365 Business Premium* får du en e-postvärdtjänst plus skrivbords-, mobil- och webbversioner av Word, Excel, PowerPoint, Outlook och många fler verktyg som hjälper ditt företag att växa. Programmen är alltid uppdaterade!

Se alla bärbara dator med Windows 10 Pro

 

Vi har svaren på dina frågor


 

Ja, du kan uppgradera kompatibla Windows 7-baserade datorer utifrån de här kraven med en fullständig licens. Om du vill utnyttja de senaste maskinvarufunktionerna bör du byta till en ny dator med Windows 10.

Du kan fortsätta att använda Windows 7, men när supporten upphör blir datorn mer sårbar för säkerhetsrisker. Windows fortsätter att fungera, men du kommer inte längre att få säkerhets- och funktionsuppdateringar.

Du kan fortfarande installera och aktivera Windows 7 när supporten har upphört. Men om du vill undvika säkerhetsrisker och virus bör du trots allt överväga att uppgradera till Windows 10.

Supporten för Internet Explorer på Windows 7-enheter upphör den 14 januari 2020. Eftersom Internet Explorer är en komponent i operativsystemet Windows har det samma supportlivscykel.

Du kan fortsätta att använda Office 2010, men när supporten upphör blir datorn mer sårbar för säkerhetsrisker. Office fortsätter att fungera, men du kommer inte längre att få säkerhets- och funktionsuppdateringar.

Supporten för anslutningar till Office 365-tjänster som Exchange Online upphör den 1 oktober 2020. Kunder bör uppgradera till ett Office 365-abonnemang som innehåller Office-datorprogrammen för att undvika produktionsbortfall.

Du kan fortfarande installera och aktivera Office 2010 när supporten har upphört. Men om du vill undvika säkerhetsrisker och virus bör du överväga att uppgradera till Office 365.

Du kan prova en kostnadsfri utvärderingsversion av Office 365 och bekanta dig med nya funktioner och förbättringar i Office. Nya Office 365 Business Premium-kunder kan dessutom få en egen e-postdomän kostnadsfritt i ett år.

Detta är ett utmärkt tillfälle för kunderna att utvärdera sina teknikstrategier och undersöka hur de kan dra fördel av de senaste lösningarna i verksamheten. Med Microsoft 365 (eller Office 365)* kan medarbetarna bli mer produktiva och göra mer med hjälp av funktioner för fjärrarbete och lösningar för teamsamarbete samtidigt som ni är skyddade och uppfyller kraven i gällande lokala förordningar.