Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

Frakt och leveransinformation

När du beställer hos oss så kan du välja mellan olika leveransalternativ och tjänster knutna till dessa. Här kan du läsa mer om vad som gäller kring de olika alternativ som vi erbjuder.

Mindre varor - upp till 20kg


Brev: Levereras direkt till önskad adress (hemadress eller till företagsadress). Avser varor av liten vikt och volym.

Paketleverans: Levereras direkt till önskad adress (hemadress eller till företagsadress). Avser medelstora varor.

Leverans av större varor (för stora för att levereras som paket)

Du kan välja mellan att få leverans till tomtgräns eller att få din produkt inburen till önskad plats. När du gör din beställning så får du välja dag och tid för leverans i kassan, innan du slutför beställningen. Transportören kontaktar dig ca 30 min innan leveransen sker för att säkerställa att du är tillgänglig och kan ta emot leveransen.

Leverans till tomtgräns: Leveransen sker till port/tomtgräns. Bilen stannar så nära porten/tomten som möjligt.

Leverans med inbärning: Produkterna levereras och bärs in till till önskad plats.

 

Separata försändelser

Vi försöker alltid att leverera din beställning som en försändelse. Det kan dock förekomma tillfällen då vi levererar dina produkter i flera försändelser. Du kommer dock endast att betala en fraktavgift oavsett hur många paket som skickas. När du gör din beställning så räknas ditt fraktpris automatiskt ut beroende på produktens storlek & vikt, och specificeras i kassan innan du slutför beställningen. 

Observera att vi endast levererar inom Sverige och inte till utlandet. Behöver du hjälp med en beställning som ska levereras till utlandet, vänligen kontakta något av våra företagscenter så hjälper vi dig.


Se även: