Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

I Sverige dricker vi mycket kaffe och fikastunden är viktig. Dessutom är det självklart att kunderna ska få en kopp gott kaffe till mötet eller när de hälsar på.
Men vilken är den bästa kaffelösningen för det lilla eller medelstora företaget?


Kom in och provsmaka

Där kunder, personal och gäster avnjuter kaffe råder en behaglig stämning, eftersom kaffe bidrar till en avslappnad, kommunikativ och produktiv miljö. Den som sätter värde på njutning, mångfald av kaffespecialiteter och estetik har all anledning att välja WE8.

Kaffemaskinen Jura WE 8 levererar upp till 50 koppar kaffe per dag och är perfekt för småföretagare, där antalet anställa är någonstans mellan 5-15 personer. Med mjölkfunktionen och skummaren kan du göra en perfekt cappuccino eller latte macchiato.

Tillredningen av olika kaffespecialiteter är enkel med endast en knapptryckning. Inga bindande service- eller kaffeabonnemang. Skötsel och rengöring är lätt att utföra då det mesta är automatiserat.

Innovativ teknik revolutionerar kaffenjutningen. Med knappar på framsidan och en modern TFT-display är enheten lekande lätt att använda, även för den ovane. Tack vare One Touch-funktionen på WE8 tillreds trendiga specialiteter som latte macchiato, flat white eller cappuccino, förädlade med mjölk och mjölkskum, med en knapptryckning och utan att du behöver flytta på koppen.Designen spelar stor roll

Beroende på var på kontoret kaffemaskinen ska stå spelar utseendet olika roll. Då kaffet är så pass viktigt ställer allt fler företag fram maskinen på väl synlig plats så att gäster och kunder kan servera sig själva önskad dryck. 

Det finns kaffemaskiner med vattentank, som fylls på vid behov. Det är enkelt och innebär också att maskinen kan placeras var som helst, det enda som krävs är att det finns ett eluttag. Sedan finns även kaffemaskiner som har möjligheten till en fast vattenanslutning så du slipper fylla på manuellt. Bra för det lite större företaget där många koppar per dag ska göras.

Köp WE8 hos Elgiganten Företag!

 


Kaffeklassiker för arbetsplatsen


Nya WE6 tillreder kaffeklassiker från ristretto och espresso till kaffe med högsta precision och elegans.


En vattentank med 3 liters kapacitet, en bönbehållare för 500 gram kaffebönor och en kaffesumpbehållare med kapacitet för 25 portioner gör den eleganta Professional-kaffemaskinen till en idealisk lösning överallt där det dagligen avnjuts runt 30 kaffespecialiteter. eroende på var på kontoret kaffemaskinen ska stå spelar utseendet olika roll. Då kaffet är så pass viktigt ställer allt fler företag fram maskinen på väl synlig plats så att gäster och kunder kan servera sig själva önskad dryck. 

Sammanlagt erbjuder WE6 åtta specialiteter. Eftersom kraven varierar från företag till företag erbjuder WE6 dig många möjligheter till att programmera och individualisera maskinen. Pulver- och vattenmängden kan anpassas helt efter personlig smak och det porslin som används. Likaså kan vissa kaffespecialiteter prioriteras genom att andra spärras, allt efter önskemål. Det finns även olika lägen som förhindrar att användaren ändrar förinställningar eller portionsstorlek innan en viss knappkombination har tryckts in. Risken att ändra av misstag är lika med noll.