Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
Philips Hue White ambiance Fair taklampa (svart)
4034030P7

1 519 Exklusive moms

Se till att ditt hem får en perfekt belysning med Philips Hue White ambiance Fair taklampa 4034030P7. Anslut lampan till Hue bryggan och kontrollera din lampa oavsett var du är i ditt hem.
  • 39 W Hue-belysning
  • Naturligt vitt ljus
  • Kan bryggkopplas, 230 V

Se till att ditt hem får en perfekt belysning med Philips Hue White ambiance Fair taklampa 4034030P7. Använd dimmer och anpassa belysningen efter stämning och behov. Du kan enkelt kontrollera belysningen med hjälp av appen eller dimmerbrytaren.

Smart kontroll
Med Philips Hue kan du fjärrstyra din belysning var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka lamporna innan du gick hemifrån och tänd dem om du arbetar sent.

Inställningar
Lek med ljuset och matcha belysningen efter ditt humör. Ställ in rätt stämning för varje ögonblick och njut av olika stilar året om med en och samma lampa.

Dimmerbrytare
Dimmerbrytaren låter dig välja mellan olika ljusinställningar och du kan dimma upp eller ned belysningen efter behov. Placera den på väggen eller använd den som en fjärrkontroll. Dimmerbrytaren är batteridriven och du kan ansluta upp till 10 Hue-lampor.

Hälsosam sömnrutin
Få samma effekt som soluppgången ger. Låt ljuset öka gradvis på morgonen så du känner dig utvilad, och somna till varmt, avslappnande ljus på kvällarna.

Hue-brygga
Du behöver ansluta taklampan till en Philips Hue-brygga för att låsa upp systemets gränslösa möjligheter och få full kontroll över belysningen. Den finns tillgänglig både för Android och iOS.

Schemafunktion
Använd schemafunktionen i Hue-appen till att programmera när ljuset ska tändas på morgonen eller släckas på kvällen. Belysningen kan justeras olika beroende på rum och du kan släcka lamporna gradvis på kvällarna.

Röstkontroll
Aktivera belysningen med hjälp av röstkommandon. Philips Hue är kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit och Google Home. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna.

Förpackningen innehåller:
- Philips Hue Dimmerbrytare

Modellbeskrivning
Produkt-ID (artikelnummer) 4034030P7
Produkttyp Lampa
Modellnamn Philips 4034030P7
Färg Svart
Smart-kategori Smart belysning
Kan användas med Smart-teknologi Ja
Design, form och placering
Namn på egen app Philips Hue
Protokoll för RF-kommunikation Zigbee
Kräver behörig installatör Ja
Drivs av Strömuttag
Funktioner och egenskaper
Kan dimmas Ja
Egen app Ja
Kompatibel med följande operativsystem iOS;Android
Kräver abonnemang Nej
Passar till Apple HomeKit Ja
Anpassad för röststyrning Google Assistant;Apple HomeKit;Microsoft Cortana;Amazon Alexa
Röststyrning Ja, via bridge
Kompatibel med MESH Ja
Kapacitet, förbrukning och strömförsörjning
Färgtemperatur (Kelvin) 2200-6500
Lumen (lm) 3000
Ungefärlig livslängd (timmar) 25000