Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
Philips Hue White and color ambiance Beyond bordslampa
7120231PH

1 916 Exklusive moms

Philips Hue White and color ambiance Beyond bordslampa 7120231PH låter dig välja det önskade ljuset och justera det efter ditt humör. Tack vare smart lampkontroll kan du fjärrstyra lampan eller schema lägga den.
  • 16 miljoner färgkombinationer
  • Två ljuskällor med LightDuo
  • Kräver Philips Hue-brygga

Philips Hue White and color ambiance Beyond bordslampa 7120231PH låter dig välja det önskade ljuset och justera det efter ditt humör. Tack vare smart lampkontroll kan du fjärrstyra lampan eller schema lägga den.

Smart lampkontroll
Skapa en god stämning med hjälp av belysningen. Philips Hue LED-lampor ger dig möjligheten att välja bland många olika ljusinställningar för att du ska kunna finna rätt ljus för varje tillfälle.

LightDuo
Denna lampa har två oberoende ljuskällor. En uppåtriktad och en nedåtriktad så du kan skapa en oändlig mängd olika ljus. Tryck på knappen och slå på funktionslampan och lägg till en färg om du vill.

16 millioner färger
Välj en av 16 millioner olika färger för att få den perfekta atmosfären i rummet. Du kan spara dina favoritinställningar och slå på dem när du vill.

Synka med musik och film
Du kan synka ljuset till din favoritmusik och se hur ljuset reagerar på rytmen eller så kan du synka ljuset till din favoritfilm.

Ljusrecept
Välj mellan olika ljusinställningar efter ditt humör. Välj en av fyra olika inställningar tack vare dimmern eller dimma som du själv vill.

Dimmerbrytare
Philips Hue erbjuder en installationsfri dimmerbrytare. Montera den eleganta dockningsstationen på väggen och använd dimmerbrytaren som en vanlig väggströmbrytare. Du kan dessutom ta loss dimmerbrytaren från väggen och använda den som en fjärrkontroll. Du kan lägga till upp till 10 Philips Hue-lampor till den batteridrivna dimmerbrytaren. Dimmerbrytaren är inte inkluderad i denna produkt men kan köpas separat.

Hälsosam sömnrutin
Ställ in belysningen så att den väcker dig varsamt med ett mjukt ljus eller släck ned all belysning när barnen ska sova.

Philips Hue-appen
Kontrollera belysningen och justera ljusinställningar på distans med Philips Hue-appen. Den är kompatibel med både iOS och Android.

Schemafunktion
Använd schemafunktionen i Hue-appen till att programmera exakt vilken tid belysningen ska tändas eller släckas.

Hue-brygga
För att få tillgång till alla Philips Hues funktioner måste du ansluta belysningen till en Hue-brygga. Byggan säljs separat.

Röstkontroll
Aktivera belysningen med hjälp av röstkommandon. Philips Hue är kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit och Google Home.

Modellbeskrivning
Produkt-ID (artikelnummer) 7120231PH
Produkttyp Lampa
Modellnamn Philips 7120231PH
IP-klassificering (IP Classification) IP20
Smart-kategori Smart belysning
Kan användas med Smart-teknologi Ja
Design, form och placering
Namn på egen app Philips Hue
Protokoll för RF-kommunikation Zigbee
Kräver behörig installatör Nej
Drivs av Strömuttag
Funktioner och egenskaper
Egen app Ja
Kompatibel med följande operativsystem iOS;Android
Kräver abonnemang Nej
Passar till Apple HomeKit Ja
Anpassad för röststyrning Microsoft Cortana;Google Assistant;Amazon Alexa;Apple HomeKit
Röststyrning Ja, via bridge
Kompatibel med MESH Ja