Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Logitech har utvecklat ett antal smarta lösningar för att göra din arbetsdag mer effektiv. Om du t ex behöver videokonferensutrustning rekommenderar vi att du tittar närmare på Logitechs videokonferenssystem, där du får ett färdigt system med högtalartelefoner där båda parter kan prata samtidigt utan att tappa ljudkvalitet. Logitechs produkter är mycket enkla att installera och använda, håller en hög kvalitet. Här har vi samlat några produkter som kan effektivisera ditt arbete.

 

Spotlight

Logitech Spotlight är ett genialt presentationsverktyg. Med Spotlight har du bättre möjligheter än någonsin att genomföra muntliga presentationer som trollbinder din publik. Spotlight öppnar en hel värld av nya möjligheter, genom ett avancerat peksystem kan du enkelt fokusera på enskilda områden på skärmen och också utvidga dessa efter eget önskemål.

Brio Stream

Uppgradera till världens mest avancerade tekniska webbkamera och få professionell videokvalitet för konferenssamtal, strömning eller videoinspelning. Logitech BRIO är fullmatad med funktioner som ger enastående video i vilken miljö som helst. Vår första 4K-kamera med ultrahög definition erbjuder digital 5x-zoom och RightLight™ 3 med HDR. Med byte av bakgrund är du fri att träffas var som helst

Group konferenssystem

Klara kommunikationen med videokonferenssystemet Logitech Group, för det lite större mötesrummet, för upp till 20 personer. Logitech Group består av kamera, högtalartelefon & fjärrkontroll, och kopplas enkelt till din PC via plug-and-play. 

Meetup

Kom ihåg att varje konferensdeltagare är viktig. Detta gäller förstås även för videokonferenser. Logitech introducerar sin nya konferenskemera MeetUpm som tack vare 4K UHD med 30 fps fångar upp samtliga personer i rummet i en enastående kvalitet. Användarvänliga MeetUp kopplas enkelt till din PC via USB-plug-and-play.