Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
Pokemon Y (3DS)
3DSPOKEMONY

319 Exklusive moms

I Pokémon ger du dig ut på spännande äventyr med de mystiska Pokémon-varelserna. Bakom historien hittar du många sociala funktioner, du kan exempelvis kämpa tillsammans med dina vänner.

Välkommen till Pokémonvärlden! I Pokémon är du en tränare som ger sig ut på spännande äventyr med de mystiska Pokémon-varelserna. Bakom historien hittar du många sociala funktioner, som att kämpa tillsammans med dina vänner. I början av spelet kan du välja 1 av 3 Pokémon-karaktärer och episka äventyr väntar. Oavsett vart du går kommer du stöta på vilda Pokémons som du kan bli vän med.

Pokémon i det vilda
Många av de Pokémons som du slåss mot lever i det vilda, och reser utan en tränare. Det är enkelt att möta Pokémons i det höga gräset utanför stan.

Fånga fler Pokémons
Få fler vänner, Pokémons kan fångas i det vilda om du har en Poké Ball!

Slutför Pokédex
Pokédex är en högteknologisk enhet som samlar information, som vilka Pokémon du har sett såväl som deras egenskaper och vanor, försök hitta alla Pokémons.

Lär upp dina Pokémons
De du blir vän med under din resa kan få erfarenhet i kamper och tillslut blir de starkare.

Tränarkamper
Du kommer hela tiden träffa på nya tränare runt omkring Kalos-regionen. När du träffar dem så startar en Pokémon-kamp vilket ger värdefull erfarenhet.

Modellbeskrivning
Produkttyp Spel
Kompatibel med Nintendo 3DS
Generell information
Utgivare Nintendo
PEGI åldersrekommendation 7+
Åldersgräns 7
Kategori RPG (rollspel)
Originaltitel Pokemon Y
Officiellt releasedatum 2013-10-12
Språk i spelet Engelska
Funktioner och egenskaper
Anpassad för spel/gaming Ja