Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
Super Mario 3D Land (3DS)
3DSNSSUP3DL

159 Exklusive moms

Går det att skapa ett Mario-spel i 3D som är lika lättspelat som de äldre titlarna och samtidigt lika häftigt och nyskapande som Super Mario Galaxy-spelen till Wii? Nintendo bevisar att det fungerar i Super Mario 3D Land!

Få spel har blivit så populära som New Super Mario Bros. till Nintendo DS, mycket tack vare att spelet höll sig till det klassiska Mario-konceptet med tvådimensionella banor och lättbegriplig spelkontroll. Frågan är då om det går att göra ett Mario-spel i 3D som är lika lättspelat som de äldre titlarna och samtidigt lika häftigt och nyskapande som Super Mario Galaxy-spelen till Wii? Nintendo bevisar att det fungerar i Super Mario 3D Land!

Super Mario 3D Land påminner vid en första anblick om Super Mario Galaxy 2 med sina öppna världar och all frihet som hör till, men tittar du närmare märker du snart att banorna i Nintendo 3DS-spelet är mycket mindre men fler till antalet. Det gör att du slipper gå vilse eller fundera på vad som ska göras härnäst. Det största problemet för barn och ovana spelare i Super Mario Galaxy 2 var just att världarna var så stora och öppna att det var lätt att tappa bort sig.
- Super Mario 3D Land finns bara till Nintendo 3DS - det går inte att få tag på till någon annan plattform
- Utnyttjar SpotPass

Modellbeskrivning
Kompatibel med Nintendo 3DS
Generell information
Utgivare Nintendo
Utvecklare Nintendo
PEGI åldersrekommendation 3+
Åldersgräns 3
Kategori Action/äventyr
Originaltitel Super Mario 3D Land
Språk i spelet Engelska
Funktioner och egenskaper
Onlinespel Nej
VR-klar (Virtual Reality) Nej