Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

 

Köp nya Samsung Note8 hos Elgiganten Företag!

Samsung Galaxy Note8 är nyckeln till en större mobil upplevelse. Infinity-skärmen ger dig känslan av att skärmen fortsätter i det oändliga. Knapparna är integrerade i skärmen. En smart S-Pen gör det enkelt att notera och skissa när du känner kreativiteten flöda. Telefonen har plats till två SIM-kort, perfekt till dig som reser mycket eller har både ett privat- och ett jobbnummer. Note 8 använder du helt utan bekymmer då den har IP68* vattenavstötande klassificering.

 

 
 


 

En användarupplevelse utöver det vanliga

Galaxy Note8 har en smal design vilket gör att den enkelt används med en hand. Du slipper samtidigt att scrolla i all evighet.

Dela upp skärmen och gör extra mycket på en och samma gång. Se en film samtidigt som du skriver ett meddelande eller kollar igenom dina sociala medier. Multitasking har aldrig sett bättre ut än på Galaxy Note8.
 

Imponera på dina kunder

Virtual reality (VR) kommer till mer och mer praktisk tillämpning i flera olika branscher och affärsområden. Skapa intresse för dina kunder genom att låta dem uppleva vad du har att erbjuda med VR Headset Gear VR, som passar Galaxy Note 8. Spela in händelser och produktpresentationer med Gear 360-kameran och strömma live live till kunder, kollegor och leverantörer i andra. delar av landet. Den höga upplösningen ger god kvalitet, och stöd för WiFi gör det enkelt att filma och distribuera.

 
 

I regn och slask

Vatten och damm sätter inte längre gränser för hur du använder din mobil i arbetet. Galaxy Note8 är IP68-klassificerad, vilket betyder att den kan vara 1,5 meter under vatten i upp till 30 minuter. Så nu kan du tryggt ta med din mobil till stranden, eller ut på en promenad i regnet.

S Pen

Släpp loss din inre kreativitet eller skriv ner dina anteckningar, även när skärmen är avslagen. Gör markeringar på bilder, ringa in platser på en karta eller markera vad som är viktigt i en text. Tryckkänsliga S Pen ger dig oändliga möjligheter.

Förbättrad säkerhet

Samsung Galaxy Note8 skyddar all din information genom att använda sig av en fingeravtrycksläsare- och en ögonläsare - valet är upp till dig. Inte bara ökar det säkerheten, det ger dig också fler möjligheter.

 

Har du några frågor om Galaxy Note 8?

Kontakta oss så hjälper vi dig!
Telefon: 0771-116 116 
E-post: b2b@cc.giganten.se