Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
Sony Xperia XA2 smartphone dual-SIM (svart)
SONXPXA2BK

2 312 Exklusive moms

100+ i lager

Med smarttelefonen Sony Xperia XA2 får du et kraftig kamera for å fånga dine minnen, skarp 5,2" Full HD-skärm som visar även de minsta detaljerna, överlägsen battertid och en snabb octa-core-processor. Och telefonen ser lika bra ut som den upplevs.
  • 5.2" Full HD-skärm
  • Android 8.0 Oreo
  • 23 MP rear, 8 MP vidvinkelkamera framsida

Sony Xperia XA2 bygger på succén från föregångaren men det stannar inte där. Med en 5,2 tums stor Full HD-skärm och en kantlös design kan du se mer på din smarttelefon i högre detaljnivå. Huvudkameran har en 23 Mp Exmor RS-sensor för att fånga världen runt dig i utsökt kvalitet. Telefonen har också en 8 MP frontkamera med en 120-graders vidvinkelobjektiv, så at du får plats med hela kompisgänget på gruppbilden. Batteriet har hög kapacitet och teknologi som ser till att du kan hålla dig ifrån laddaren längre, samtidigt som snabbladdningsteknologi ser till att laddningstiden är mycket kortare. Och allt det här har en elegant design i polerad aluminium med ett "glass loop"-yttre, så du får en telefon som ser lika bra ut som den upplevs.

Skärm
Den 5,2-" Full HD-skärmen med bågformade kanter ger en utsökt detaljnivå och precisa, naturtrogna färger. Panelen har en ljusstyrka på 500 nits, så att det är lätt att se innehållet även på soliga dagar. Med ett svep kan du enkelt minimera innehållet, så att telefonen är enklare att använda med en hand.

Kamera
Exmor RS-huvudkameran med 23 Mp använder en hybrid-autofokusteknologi med kortare fokuseringstid, så att du kan ta sylskarpa bilder på bara 0,6 sekunder från det ögonblicket kameran är på. Avtryckaren har tvåsteg som gör att det är enkelt att ta bilder på ett naturligt sätt, precis som med en kompaktkamera, så slipper du fixa inställningar på skärmen när du ska fota. Ochfrontkameran har en 8 Mp-sensor och 120-graders vidvinkelobjektiv som passer perfekt for gruppbilder så att alla får plats.

Video
Huvudkameran filma 4K 2160p-video med 30 fps for sylskarpa inspelningar. Frontkameran filmar i Full HD 1080p-video, som passar perfekt för de trevliga stunderna I vardagslivet.

Processor
Med en octa-core Qualcomm Snapdragon 630-processor tacklar smartelefonen till och med krävande appar och spel med detaljnivå, samtidig som strömförbrukningen är låg. Prosessoren stöttas av 3 GB RAM.

Batteri
Med en batterikapacitet på 3300 mAh, Smart Stamina-inställning och Batteri Care-teknologi lär sig telefonen dina vanor och ser till att batteriet använs på ett effektivt sätt, så att det håller längre. Och med Quick Charge 3.0 behöver du inte vänta flera timmar på att telefonen ska bli fulladdad.

Fingeravtryckläsare
Fingeravtryckläsaren gör att du kan logga på och godkänna handlingar på ett tryggt och enkelt sätt, bara med ett enkelt fingertryck.

Android 8.0 Oreo
Android 8.0 Oreo förlänger telefonens batteritid genom att optimera apparna som körs i bakgrunden, och reducerar nedladdningstiden för en mer smidig upplevelse utan tröghet. Du får mer frihet till att styra dina appar och vilka notiser du vill ha, och du kan också välja önskvärt ljud eller vibration eller snooza notiserna under en angiven tid. När använder video-appar kan du se innehållet i et pop-up-fönster även efter att du stängt appen, tack vare picture-in-picture-funktionen. Och för extra säkerhet skyddar Oreo också din enhet mot malware och datorstöld med säkerhetsscanning i realtid.

Dubbla simkort
Telefonen har plats för dubbla nano SIM-kort så du både kan ha ditt jobbnummer och ditt privata nummer i en och samma telefon.

Flera egenskaper:
- Vändbar USB typ-C-port för snabb laddning och datasynkronisering
- Blixtsnabb 4G LTE-anlutning (upptill 600 Mbps - beroende av mobiloperatör)
- Dual nano-SIM-kortspår
- 32 GB intern lagring
- Micro SD-kortspår med stöd for kort på opptil 256 GB
- WiFi-ac trådlös anslutning
- Bluetooth 5.0
- GPS geolakationstjänster
- Snabb ettklicksNFC-paring

Inkluderat:
- USB-laddningssladd
- Snabbstartsguide

Modellbeskrivning
Produkttyp Smartphone
Typ av mobiltelefon Touch
Märke Sony
Modellnamn Sony Xperia XA2
Färg Svart
Modell-ID 1312-4159
Typ av SIM-kort Nano SIM
Dual SIM Ja
Operativsystem och systemkrav
Operativsystem Android
Typ av operativsystem 8.0 Oreo
Processor
Processor Qualcomm Snapdragon 630
Processorhastighet (GHz) 2.2
Antal kärnor (cores) 8
Kamera
Digitalkamera Ja
Kameraupplösning (megapixel) 23
Autofokus Ja
Maximal öppning f2.0
Storlek på sensor (mm) 7.87
Blixt/Fotolampa Blixt (LED)
Videoinspelning Ja
Videoinspelning (upplösning) 2160p/30 fps
Extra kamera Ja
Extra kamera - upplösning (megapixel) 8
Skärm/Display
Skärmstorlek (tum) 5.2
Upplösning (bredd x höjd i pixlar) 1920 x 1080
Pekskärm Ja
Typ av pekskärm Kapacitiv
Lagring och minne
RAM (GB) 3
Internminne (GB) 32
Maximal uppgradering - minneskort 256
Anslutningar
3G Ja
4G Ja
GPRS Ja
EDGE Ja
Bluetooth Ja
Bluetooth (version) 5.0
NFC (Near Field Communication) Ja
Wi-Fi Ja
Anslutningar USB-C
USB-C 1x USB-C 3.0
3.5mm mini jack Ja
Funktioner och egenskaper
Musikspelare Ja
Videospelare Ja
Högtalartelefon Ja
Kalender Ja
GPS Ja
GLONASS Ja
Flygplansläge (Flight mode) Ja
SMS Ja
MMS Ja
E-mail Ja
Chat (Konversation) Ja
Kapacitet, förbrukning och strömförsörjning
Batterityp Lithium-ion
Batterikapacitet (mAh) 3300
Mått & vikt
Höjd (cm) 14.2
Bredd (cm) 7
Djup (cm) 0.97
Vikt (g) 171
Förpackningens innehåll
Batteri Inbyggd
Laddare Ja
Anslutningskabel Ja
Snabbstartsguide Ja