Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
 

Logitech Spotlight - klicka dig till succé


Logitech Spotlight är ett genialt presentationsverktyg. Med Spotlight har du bättre möjligheter än någonsin att genomföra muntliga presentationer som trollbinder din publik.

 

 

En fjärrkontroll – mängder av möjligheter

Långa eller korta presentationer spelar ingen roll. Oavsett om du van vid att prata inför publik eller helt oerfaren är känslan den samma. Pirret i magen, den förväntansfulla känslan, viljan att få fram ditt budskap. Det finns många böcker om presentationsteknik, men frågan är om något verktyg någonsin presenterat så många nya möjligheter som Logitech Spotlight. Spotlight representerar det senaste i presentationsteknologi och fjärrkontroller med avancerad teknik inpackad i en stilren design.

Spotlight öppnar en hel värld av nya möjligheter, genom ett avancerat peksystem kan du enkelt fokusera på enskilda områden på skärmen och också utvidga dessa efter eget önskemål. Du kan också använda verktyget för att styra videovisning, öppna länkar och noggrant skräddarsy din presentation på olika sätt. Är du en av dem som ofta går över tiden kan du dessutom räkna med att Spotlight påminner dig om att det är dags att avsluta.

Med laddningssladden USB-C får du 3 timmars presentation efter bara 1 minuts laddning, eller ladda fullt på så kort tid som 60 minuter. Enheten vibrerar och batteriindikatorn lyser rött när det att dags att ladda.

 

Känn friheten

Spotlight kan med fördel användas som din guide genom hela presentationen oavsett vilken plattform eller program du vill använda dig av. Verktyget kopplas enkelt upp via USB och Bluetooth vilket gör det snabbare att komma igång. En presentation eller möte utan en start med irriterande teknikstrul är något både du och din publik kommer att vara tacksamma för.

Om du är en person som tycker om att röra dig fritt i rummet medan du presenterar är Logitech Spotlight också ett alldeles ypperligt val. Med Spotlight kan du röra dig så långt som 30 meter från skärmen och ändå ha full kontroll över din presentation. Du behöver heller aldrig oroa dig för att få slut på batteri, en minuts laddning ger dig hela tre timmars presentation med Spotlight. En timmes laddning? Det ger dig en fulladdad kontroll med batterikraft för flera månader.

Med Spotlight i handen kan du känna dig trygg. Ge dig själv, ditt företag eller din publik chansen att uppleva presentationsteknik på ett helt nytt sätt.

Markera som aldrig förr med Spotlights avancerade pekarsystem. Välj önskat läge för exakt markering av fokusområden, eller förstora dem med perfekta detaljer ner till minsta pixel.