Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn

Möt Surface

Här hittar du produkterna i Surface-familjen, oavsett om du letar efter den nya Surface Pro, Surface Book, Surface Laptop eller Surface Studio. För fantastiska bedrifter behövs kraftfulla verktyg. Allsidiga, intelligenta verktyg som ger dig den perfekta balansen mellan prestanda och enkelhet. Varje Surface-enhet är konstruerad för just detta ändamål. 


 

 

 

Surface Laptop

Surface Laptop ger dig perfekt balans mellan datorkraft och full bärbarhet. Den vackra och nyskapande datorn är tunn, lätt, kraftfull och byggd för det helt nya operativsystemet Windows 10 S. Med Intel® Core™ i5 och i7 processorer, upp till 512 GB SSD-lagring samt flera andra användbara egenskaper är Surface Laptop en bärbar dator som kan ta dig och dina ambitioner in framtiden. 

Nu behöver du inte längre välja mellan datorkraft och full bärbarhet. Vackra och nyskapande Surface Laptop ger dig det bästa av två världar.

 

Vacker, supertunn och stark

Surface Laptop är slående stilren och vacker, men också intelligent och kraftfull. Premium-datorn är lätt, tunn och får enkelt plats i väskan, vilket gör den till ett utmärkt val för dig som är student eller reser i jobbet. Med Intel® Core™ i5 eller i7 processorer, ett livskraftigt batteri, upp till 512 GB SSD-lagring samt flera andra användbara egenskaper är Surface Laptop en bärbar dator som kan ta dig och dina ambitioner in framtiden.

En fantastisk pekskärm

Upplev snabbare, enklare och naturligare navigering med hjälp av datorns PixelSense™-touchskärmen. Skärmen, som är på 13,5 tum, visar klara, starka färger i 3,4 miljoner pixlar. Skärmen är också kantlös, vilket skapar en häftig bildupplevelse och ger dig mer utrymme för dina idéer. Med intelligenta och känsliga Surface-pennan (säljs separat) kan du också rita och skapa - direkt på skärmen. 


 

Surface Pro

Pro är tillbaka, bättre än någonsin tidigare. Surface Pro ger dig flexibilitet i världsklass med en surfplatta och laptop i en enda fantastisk enhet. Med en häpnadsväckande PixelSense™-skärm, mycket kraftfulla Intel-processorer och ett urstarkt batteri kan du skapa och arbeta hur och när du vill – var du än är.
Surface Pro har aldrig varit starkare eller snabbare. Microsofts senast mästerverk har en ännu bättre prestanda än föregående modeller tack vare kraftfulla Intel® Core™-processorer, där du kan välja mellan antingen m3, i5 eller i7.

 

Surface Pro är också utrustad med upp till 512 GB SSD och har upp till 50 procent längre batteritid samt cirka 2,5 gånger bättre prestanda än föregångaren Surface Pro 4.

 

Mobilitet utan kompromisser

Skapa, plugga, jobba och spela praktiskt taget var som helst. Superlätta Surface Pro är bättre än någonsin och är optimalt anpassad för dig som är på språng. Med mått på 292 mm x 201 mm x 8,5 mm och en vikt på cirka 770 gram (beroende av modell) är Microsofts senaste innovation själva definitionen av bärbarhet. Datorn dessutom har ett livskraftigt batteri som håller hela dagen och en mjukare design med rundade hörn som gör den lätt att bära med sig.

 

Surface Pro ger dig gränslös kraft och oändliga möjligheter, var du än befinner dig någonstans.Surface Studio - gör ditt skrivbord till en studio

Surface Studio är designad för kreativt skapande. Den stationära datorn har en fantastisk 28” PixelSense™-skärm som fungerar som en enorm canvas för alla typer av kreativt arbete. Du kan använda den som en klassisk stationär dator, men också teckna direkt på skärmen.

Surface Studio är särskilt utformad för hur människor naturligt skapar och ger liv åt sina idéer. Du kan ställa Studio upprätt för att skissa, måla och redigera foton eller lägga den platt för att rita precis som i en kreativ verkstad. Med Surface Studio är möjligheterna oändliga.

Oavsett om du använder Surface Studio i upprätt skrivbordsläge eller liggande plant i studioläge får du fantastisk mångsidighet som stärker den kreativa processen. Med Studio kan du trycka, dra, visualisera och utveckla dina idéer – precis som på papper. Och den unika uppsättningen verktyg som Surface-pennan (ingår) samt tillbehören Surface Dial och Windows Ink ger dig ännu större kontroll över arbetet.

Med Intel Core i5 eller i7-processorer samt dedikerad NVIDIA GeForce-grafik är Surface Studio också den ultimata enheten för programvara som exempelvis SOLIDWORKS eller Adobe Premiere Pro.
 

En skärm utan motstycke


Surface Studio är utrustad med en unik, 28 tum stor PixelSense-bildskärm som är påfallande stor, vacker och tunn. Skärmen har en otrolig bildkvalitet och 10-bitars färgdjup, något som låter dig visualisera dina idéer i samma takt som du målar, redigerar och designar. Se dina idéer väckas till liv med 13,5 miljoner pixlar i verklighetstrogen färg och skärpa. Bilden är lika inspirerande oavsett om du tittar från andra sidan rummet eller bara en decimeter bort.

 

 

  

Surface Book

Microsofts Surface Book är en bärbar dator som spränger gränser. Med 13.5“ PixelSense Display, Intel® Core™ i5 och i7 processorer, en avtagbar skärm samt en mängd andra fantastiska kreativa egenskaper är nya Surface Book en dator som suddar ut gränserna mellan fantasi och verklighet.

Spektakulär grafik, ett starkt, livskraftigt batteri, upp till 16 GB RAM och en fantastisk processor. Med Surface Book har Microsoft lyckats skapa en produkt som lever upp till epitetet den ultimata bärbara datorn. Surface Book är prestanda och design i perfekt balans. Kombinationen av Intel® Core™ i5 och i7 processorer samt ett valbart diskret GPU gör Surface Book till en otroligt snabb och kraftfull laptop. Du kan också köra kompletta versioner av mjukvara som exempelvis Maya®, Solidworks och AutoCAD2 helt utan problem.
 

Logga in med ett leende

Med högintelligent ansiktsigenkänningsteknik (Windows Hello face sign-in camera) kan du logga in på din Surface Book bara genom att visa ditt ansikte. Tekniken är biometrisk. Kameran läser in och loggar olika punkter som är unika för just ditt ansikte och lagrar sedan detta i det egna minnet.

Datorn har dessutom förmågan att minnas flera olika ansikten, vilket innebär att flera användare kan ha olika profiler.