Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
Veckans onlinedeal!
Unisynk Globis laddstation (silver)
UCGSCGS1ALUEU

719 Exklusive moms

25+ i lager

Med Unisynk Globis laddstation slipper du plastiga och tråkiga laddare. Laddstationen kommer med en slät rund design som passar bra i alla moderna hem och på kontoret.
  • Central USB-laddare
  • Laddar upp till 6 enheter
  • Döljer oanvända kablar
Pris gäller t o m 16/12 2018!

Med Unisynk Globis laddstation slipper du plastiga och tråkiga laddare. Laddstationen kommer med en slät rund design som passar bra i alla moderna hem och på kontoret. Solid aluminiumkonstruktion ger dig en unik design samt bra värmeavledning. Med Unisynk Globis laddstation kan du ladda upp till 6 enheter samtidigt och de kablar som inte används döljs i laddstationen.

Laddning
Med 6 fullstora USB-portar stödjer laddstationen laddning av 6 enheter samtidigt. Intelligent laddteknik med upp till 2.8A ger dig maximal laddhastighet samtidigt som du får hög effektivitet och säkerhet. Det värmeavledande aluminiumhöljet ger laddstationen möjlighet att leverera upp till 65 W uteffekt.

Kablar
Nu slipper du ha kablar runt din laddare som inte används. I botten av laddstationen kan du enkelt förvara de kablar som inte används.

Tillbehör
Kombinera Unisynk Globis laddstation med Unisynk hållare och kabelkit (säljes separat)för att få en perfekt laddstation för dina bärbara enheter.

Strömförsörjning
Unisynk Globis laddstation ansluts till ditt vägguttag med den medföljande strömadaptern. Adaptern har en kabellängd på 2.3 meter.

Modellbeskrivning
Produkttyp Laddare
Modellnamn Unisynk Globis UCGS-CGS1-ALU-EU
Kompatibel med
Kompatibel med (märke) Alla märken/universal
Anslutningar
Anslutning för laddning Laddas via USB
Design, form och placering
Färg Silver
Kapacitet, förbrukning och strömförsörjning
Utgångsspänning 5 V
Ström ut (A) 16.8
Mått & vikt
Mått (höjd x bredd x djup) (cm) 12 x 12
Kabellängd (cm) 230