
Airfryer - Frittata med getost och pestosås
Bakad frittata är en enkel rätt. Men kombinera äggen med några speciella ingredienser, så kan en frittata förvandlas till något alldeles extra.
Förberedelsetid: 10 min Tillagningstid: 20 min. Temperatur: 170 grader Tillbehör: Bakform liten
Ingredienser: (3 pers)
- 50 gram körsbärstomater
- 60 gram rödlök
- 6 ägg
- 1 nypa salt
- 1 nypa malen svartpeppar
- 50 gram getost
- 15 gram pesto
- 1 tsk olivolja
GÖR SÅ HÄR
- Skala och skär rödlöken i halva ringa, skär körsbärstomaterna i fjärde delar.
- Vispa äggen i en skål, tillsätt salt och peppar efter smak
- Vispa ner rödlöken i äggblandningen och vispa väl.
- Smörj baktillbehöret med olivolja.
- Häll i ägg-och rödlöksblandningen.
- Smula ner getosten ovanpå äggen och tillsätt slutligen de skurna tomaterna och peston.
- Placera baktillbehöret i korgen på Airfryern och ställ in den på angiven tid och temperatur, starta Airfryern.

Airfryers

Köksveckor hos Elgiganten
Intresset för mat och matlagning har aldrig varit större, och att lyckas i köket behöver inte vara så svårt med rätt produkter. Vi har produkterna som hjälper dig uppnå dina matdrömmar!

Rekommenderade enkla och goda recept
Prova våra enkla och snabblagade recept. Tips på lättlagade måltider där du kan låta produkterna göra jobbet.