Bosch Unlimited sladdlös skaftdammsugare BBS81PET (röd)
4 990Bosch Unlimited sladdlös skaftdammsugare BBS81PET (röd)
Lägg i kundvagn
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Bosch Unlimited sladdlös skaftdammsugare BBS81PET (röd)

Varukod: 42519

4 990
Lägg i kundvagn
Webblager (25+)  
Boka & Hämta i butik
Redo inom 1 timme - Finns i 20 varuhus - Se lagerstatus i varuhus här
DelbetalningDelbetalning: Endast 488kr/mån i 12 mån. Se fler alternativ i kassan.Läs mer
488 per mån. / 12 mån.
Totalt belopp att betala 5 853

Bosch Unlimited skaftdammsugare BBS81PET är en idealisk lösning för varje husdjursägare. Uppnå ett rent hem tack vare dess kraftfulla prestanda, 40 min användningstid och olika tillbehör specifikt utformade för dammsugning av pälshår.

  • 2-i-1-dammsugare
  • 40 min användningstid
  • ProAnimal-borste
Veckans erbjudande! Gäller till söndag 25/10 kl 23:59
Frakt från: kr 0,00
Hämta i butik
kr 0,00
Frakt från
kr 0,00
Du kan ändra och välja bland flera olika fraktalternativ i kundvagnen
Läs merProduktinformation
Rated 5 out of 5 by from Äntligen en dammsugare för de med pälsdjur Jag tycker att man märker skillnad. Förut hade vi en bra dammsugare. Det blev rent. Men med denna har vi märkt att det är mindre katthår på möbler och kläder. Detta har vi märkt genom att det inte är lika mycket katthår på kläderna. Vi brukar ofta ha en roller som vi rullar på våra kläder innan vi går utanför hemmet men det känns faktiskt som att vi inte behöer göra det lika mycket. Batteritiden är veldigt bra och de extra munstyckena gör att det är lätt att städa, även i bilen där det ibland är lite svåråtkomligt med vanliga dammsugare och lite bökigt också. Jag tycker alla burde testa den hör som äger husdjur. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-08-24
Rated 4 out of 5 by from Mkt bra sugkraft Mkt stark handdammsugare, suger bra, och batteriet har lång drifttid. Bästa med alla tillbehör som fyller olika funktioner. Snabb att ta fram då vi med hundar har mkt hår att suga upp. Även fantastisk i bilen tar upp grus och hår lätt. Batteriet dock lite tungt, och jag tycker det stora golvmunnstycket är hårt och skrapar ömtåliga golv. Priset ligger i överkant. Kanske lite dyr. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-08-11
Rated 5 out of 5 by from Støvsuger Bosch serie 8 BBS81 pet. Dejlig støjsvag støvsuger. Rigtig god til et hjem med 2 hunde [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2020-06-19
Rated 4 out of 5 by from Mycket bra för djurägaren! Flexibel, smarta funktioner, batterilösningen mycket bra jämfört med flertalet andra skaftdammsugare. Byta batteri oftast ingen ide eftersom tillverkarna tar ut fantasipriser på batterier som reservdel. Har en animal pro från Bosch av den äldre modellen, där kostar batteriet lika mycket som en ny dammsugare. Batteriet i den höll i drygt tre år. Mycket smartare då med deras nya system i vilket man använder samma batteri som i Bosch handverktyg! Många bra munstycken medföljer och är enkla att växla emellan, flexibel som sagt. Negativt är att den suger något sämre på golv än den gamla modellen.
Date published: 2020-08-30
Rated 3 out of 5 by from Motsvarar inte mina förväntningar Jag är tyvärr inte jätteimponerad av sugförmågan, den fångar upp hår hyfsat bra, men inte tex smågrus/sand från hallgolvet - Där fick jag gå efter med min SpeedPro Max för att få upp allt. Tycker heller inte turbofunktionen gjorde någon större skillnad, gillade dock den låga ljudnivån. Saknade även belysning i munstycket, vilket är oumbärligt när man dammsuger under soffor/sängar. Summa summarum, den är bättre/smidigare att använda än en ”vanlig” golvdammdugare, men lever tyvärr inte upp till mina krav på en dammsugare i den prisklassen. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-08-25
Rated 5 out of 5 by from Otroligt smidig I samarbete med Bosch fick jag testat denna dammsugare och jag är så nöjd! Otroligt smidig (en aning tung, men nog mest ovana) . Gör städningen så mycket enklare! Hejdå all irritation av att dra runt en stor dammsugare som slår i möbler och väggar. Kan starkt rekommendera! [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-08-23
Rated 5 out of 5 by from Shiba-dammsugare Under sommaren användes dammsugaren dagligen och håret från min Shiba puts veck. Den är stark och hundhår såväl smuts försvinner lätt. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-08-23
Rated 5 out of 5 by from Shiba-dammsugare Under sommaren användes dammsugaren dagligen och håret från min Shiba puts veck. Den är stark och hundhår såväl smuts försvinner lätt. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-08-23
  • y_2020, m_10, d_21, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_92
  • loc_sv_SE, sid_42519, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-se