Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Ultimate Ears Boom 2 Trådlös Högtalare (blå)

Varukod: UEBOOM2BU

1 490
Köp online
Webblager (100+)  
Hämta i butik
Boka & hämta i varuhus 84 varuhus

UE Boom 2 är en vatten- och stötsäker högtalare som kommer i en kraftfull design med uppladdningsbart batteri. Få otroligt ljud ur en kompakt, bärbar design. Perfekt på fester!

  • Stöt- och vattentålig (IPX7)
  • 360-gradigt ljud
  • Upp till 15 timmar batteritid
Frakt från: kr 0,00
Frakt från
Fri frakt
Collect@store - Hämta i varuhus 2 timmar efter beställning
Fri frakt
Du kan ändra och välja bland flera olika fraktalternativ i kundvagnen
Läs merProduktinformation
  • Kundrecensioner
    Ultimate Ears Boom 2 Trådlös Högtalare (blå) is rated 4.7 out of 5 by 27.
    Rated 4 out of 5 by from Ultimate ears boom 2 Smidig, tålig och bra ljud! Bra batteritid, dottern uppskattade den och använder den massor.
    Date published: 2016-04-11
    Rated 5 out of 5 by from Kanon Otroligt vilket ljud ur en sådan liten manick! Man blir förvånad första gången man lyssnar till den.
    Date published: 2016-06-08
    Rated 4 out of 5 by from super god Bluetooth højtaler som opfylder det meste :) Jeg købte højtaleren på tilbud og er ganske tilfreds med den :) den opfylder det meste også er den til og med stødabsorberende og 100%vandtæt :) det eneste minus er at den mangler lidt mere bund I lyden efter min smag :) men den gratis app til smartphonen kan give lidt ekstra bund da app'en giver mulighed for at modificere equalizeren så højtaleren giver lidt mere bund :D alt et alt et godt produkt hvor man får meget for pengene :D
    Date published: 2016-08-19
    Rated 5 out of 5 by from Sjukt röd! Ue boom 2 röd, är asnöjd! Den e svinröd! Måste tydligen skriva 10 tecken till...
    Date published: 2016-04-15
    Rated 5 out of 5 by from Älskar denna lilla manick Jag blev tipsad av en kollega på jobbet om denna, då jag sökte en bärbar högtalare med framförallt bra batteritid. Och denna/dessa har allt av det goda. Bra ljud. Stöt/fukttålig, perfekt form och väldigt lätt att packa med. Överlevde en vecka i fjällvärlden utan bekymmer, trots hårt väder och ovarsam hantering. Så pass nöjd att jag igår hämtade ut ännu en så jag kan sammankoppla. Många skriver att priset är negativt och att man kan få bättre ljud för pengarna. Jag är ej insatt huruvida det stämmer, men priset stör mig inte ett dugg. För de pengarna är det kanonljud i både bra, och tåligt format :)
    Date published: 2016-03-31
    Rated 5 out of 5 by from Oherregud!! Brukar inte gå tillbaka för att recencera en produkt men denna är verkligen värd att recencera, åkte dit för att köpa den vanliga boom(det var samma dag den släpptes, sp hade inte hört något om att den fanns) men när jag väl stod där och vadle mellan jämförde jag bara vad som stodd på paketen, det var att den va vattentålig istället för vatten resistent, 30m räckvid istället för 15,mdet var det, men när jag väl bestämt mig för den nya läste jag när jag var hemma igen att det var en helt ny högtalare med myckt bättre ljud och 25% högre maxvolym. det var väldigt mycket mer för 500kr!
    Date published: 2015-09-17
    Rated 2 out of 5 by from Enorm besvikelse Köpte denna efter att jag mer eller mindre doktorerat i portabel blutetooth högtalare djungeln. Efter noggrann forskning stod valet mellan denna och Jbl xtreme. Samtliga mini varianter gick bort direkt då jag inte ville ha ngt burk ljud. Gjorde dock misstaget att inte provlyssna mega boomen då jag blev het en kväll när Elgiganten körde kampanj på mega boom. Beställde den på nätet. For ut dagen efter och provlyssna. Efter alla recensioner och toppbetyg var förväntningarna enorm höga. Tyvärr resulterade hela upplevelsen i en känsla av en kinapuff som pyser på en kall majbrasa kväll. Ljudet lät billigt o den stora svagheten var basen. När den ställdes mot Jbl xtreme föll valet ganska självklart för mig. Så är du allergisk mot bas och gillar mellanregistren, köp denna. Uppskattar du hellre ett fylligare ljud med mer bas köp Jbl xtreme.
    Date published: 2016-10-05
    Rated 5 out of 5 by from Fantastisk lyd Min datter ønsket denne i konfirmasjonsgave. Jeg kjente ikke til den, men ble imponert over lyd og kvalitet. Du kan ta den med i regnet, til og med ha den inne i dusjen! Jeg likte den er liten, nett og lett. Ble mussunelig på den, så måtte rett og slett kjøpe meg en høtsler selv :-) Kan også koble dem sammen og få topp lyd. Anbefaler denne høtalere og får den i forskjellige farger.
    Date published: 2017-09-27
    • y_2017, m_10, d_20, h_23
    • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
    • cp_1, bvpage1
    • co_hasreviews, tv_0, tr_27
    • loc_sv_SE, sid_UEBOOM2BU, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
    • clientName_elgiganten-se
  • Frågor och svar
  • Mer information

    Mer information

    UE Boom 2 är en vatten- och stötsäker högtalare som kommer i en kraftfull design med uppladdningsbart batteri. Få otroligt ljud i upp till15 timmar ur en kompakt, bärbar design.

    360-gradigt ljud
    Bluetooth-högtalaren kommer med teknologi som garanterar otroligt ljud in i minsta vrå. Du får en rik, klar och balanserad ljudupplevelse med djup bas.

    Lång batteritid
    Lyssna på din favoritmusik i upp till15 timmar. Med en Micro USB-laddare kan du snabbt och enkelt ladda din enhet.

    Trådlös högtalare
    Kontrollera högtalaren enkelt upp till 30 meter bort med din smartphone. Detta gör att du även kan använda högtalaren till högtalarsamtal.

    NFC och Bluetooth
    Dela musiken från in smartphone till högtalaren via NFC och Bluetooth. Du kan även lyssna på spellistor från Spotify, Pandora eller iTunes.

    Andra funktioner
    - Vatten- och stötsäker
    - Alarm
    - Justerbar equalizer med 5-band

    Förpackningen innehåller
    - Trådlös högtalare
    - Micro USB-kabel
    - Strömadapter
    - 2 års tillverkargaranti och fullständig produktsupport

  • Specifikationer
    Modellbeskrivning
    Produkttyp Bärbar högtalare
    Modellnamn UE Boom 2
    Anslutningar
    Trådlös ljudöverföring Ja
    Wi-Fi Nej
    AirPlay Nej
    Bluetooth Ja
    AUX-ingång (3,5mm) Ja
    Digital optisk Nej
    Nätverksanslutning (RJ45) Nej
    Anslutning för hörlurar Nej
    USB-ingång Nej
    Micro-USB Ja
    Funktioner och egenskaper
    Musikalarm Ja
    Design, form och placering
    Färg Blå
    Kapacitet, förbrukning och strömförsörjning
    Batterityp Lithium-ion
    Uppladdningsbart batteri Inbyggd
    Genomsnittlig batteritid (timmar) 15,00
    EAN
    EAN-kod 5099206060111
  • Lagerstatus i varuhus
    Hämta i varuhus (collect@store)

    Produkten finns på lager i varuhusen nedan. Om produkten finns tillgänglig på Elgiganten.se men inte i ditt lokala varuhus kan du be ditt varuhus att beställa hem produkten till dig.

    Vänligen vänta medan lagerstatus laddas...