Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Ultimate Ears Megaboom Trådlös Högtalare (svart)

Varukod: UEMEGABOOMBK

1 990
Köp online
Webblager (100+)  
Hämta i butik
Boka & hämta i varuhus 50 varuhus

UE Megaboom är en vatten- och stötsäker högtalare som kommer i en kraftfull design med uppladdningsbart batteri. Få otroligt ljud ur en kompakt, bärbar design.

  • Stöt- och vattentålig (IPX7)
  • 360-gradigt ljud
  • Bluetooth och NFC
Frakt från: kr 0,00
Frakt från
Fri frakt
Collect@store - Hämta i varuhus 2 timmar efter beställning
Fri frakt
Du kan ändra och välja bland flera olika fraktalternativ i kundvagnen
Läs merProduktinformation
  • Kundrecensioner
    Ultimate Ears Megaboom Trådlös Högtalare (svart) is rated 4.5 out of 5 by 50.
    Rated 5 out of 5 by from Forrygende transportabel lyd. Da jeg første gang stod med dette produkt i hænderne, var jeg overbevist om at jeg blot stod med endnu en højtaler, med ok lyd og lettere dårlig forbindelse som hoppede ud - men jeg skulle blive overrasket. UE Megaboom tog nemlig mig og min familie med storm, og har på få dage erstattet både DAB radioen, anlægget og computeren som musikafspiller. Lad os starte med det tekniske: Lyden, som jo er det vigtigste i dette tilfælde, er intet mindre end fantastisk, selvfølgelig er det ikke surround-lyd og man får ikke den vilde bas, men med 360 graders funktionen, og den rette opsætning på f.eks. sin smartphone, så spiller den højt, klart og uden nogen mislyde. - Faktisk testede jeg højtaleren i et klasselokale med 20 unger i, under et bordrollespil, hvor vi benyttede Megaboom til at spille baggrundsmusik til spillet, også her gik den klart igennem og var endda nogen gange for høj! Bluetooth delen fungere også rigtig godt, med hele 30 meters afstand til afspillerenhed, kunne man måske tro at der ville være nogen problemer, men det er faktisk ikke rigtig tilfældet, for på trods af betonmure osv går lyden stadig klart igennem. Selvfølgelig skratter den en smule når man trækker den så langt man kan og f.eks. går ind til naboen, men det er ikke noget at skrive hjem om. - Eneste anke ved bluetooth delen, er at der ikke er nogen kode på, så teknisk set kan alle og enhver koble sig på ens højtaler, hvilket ikke er videre smart. Det skal dog siges at det er et generelt problem ved bluetooth enheder, da flere fjernsyn og høretelefoner har samme problem. UE Megaboom, lover en batterilevetid på 20 timer med konstant musik, og det løfter holder de, vi tænker ikke særlig meget over det, og vi har endnu ikke oplevet at den løb tør for strøm midt i et nummer. Jeg mangler stadig at benytte det indbyggede vækkeur, men lyden på min teleon er altså nok til at få mig ud af dynerne, så det har ikke været relevant! UE Megaboom, er stilren og elegant og passer ind i de fleste hjem, den har desuden en størrelse som gør at den er praktisk at tage med rundt på arbejde, på stranden, eller i sommerhuset. Rejseboksen som medfølger gør kun dette lettere, den er desuden udstyret med små rum til alle ledningerne, så intet bliver væk. Jeg har nu haft dette lille vidunder i ca. 13 dage, og selvom jeg normalt ikke er en person som køber gadgets, så er dette en af de ting som man ikke vidste man havde brug for, før man står med den i hånden. For helt ærlig så kan jeg ikke undværer den lille sorte kegle i mit hjem, jeg ELSKER at kunne gå med min telefon i lommen og styrer musik og lyd med få tryk på knapperne. Den sparer mig for strøm og gør hverdagen bare en lille smule nemmere - så der er kun én ting tilbage at sige... KØB DEN, den er det værd! [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
    Date published: 2015-05-24
    Rated 5 out of 5 by from Rigtig fin lyd, lang batteritid og flot, holdbart design! Købte denne vidunderlige højtaler for et par dage siden og har testet den godt og grundigt og er meget tilfreds med både lyd og brugervenlighed. Den gratis app gør det nemt at bruge. En cool detalje er at du kan tænde den fra appen. Prisen er i det høje leje men alle pengene værd!
    Date published: 2015-08-13
    Rated 5 out of 5 by from Rigtig lækker bluetooth højtaler Denne lille smarte sag har en rigtig lækker lyd. Der kommer meget lyd ud af den, selvom den ikke syner af det. Batteriet holder rigtig længe, så du skal ikke tænke på, at den skal lades op hele tiden. Du får musik rundt i hele huset, fordi den er let at transportere rundt i de forskellige rum. Kan helt klart anbefales at investere i. [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
    Date published: 2015-05-24
    Rated 5 out of 5 by from God lyd i en relativ lille lækler pakke Vandtæt, god lyd kvalitet og styrke! Lang batteritid og meget lækkert design! Anbefaler at købe megaboom
    Date published: 2015-09-20
    Rated 5 out of 5 by from Rigtig god lyd Det er en højtaler med en rigtig god lyd, som kan spille rigtig højt. Derudover har den et lækkert design og er nem at transportere i den "plastic taske", som følger med. [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
    Date published: 2015-09-07
    Rated 4 out of 5 by from Bra hörtalare, men lite för stor. Mycket Nöjd! Även om högtalaren har ett bättre ljud än den mindre varianten "UE Boom" föredrar jag "UE Boom" framför den här (UE Megaboom) då den mindre är enklare att bära med sig.
    Date published: 2015-12-19
    Rated 5 out of 5 by from fantastisk produkt! jag fick min Megaboom i julklapp från tomten för ett par dar sedan, jag testade ljudet omedelbart med ett par låtar samt en musikquiz tillsammans med familjen. Jag tyckte att Ljudkvaliteten var helt fantastisk, ungefär vad man hade kunnat förvänta sig av en fin kvalitetshögtalare. men utöver det är den robust, portabel och vattentät, vilket man inte hade kunnat förväntat sig från en annan bra högtalare. Jag är mycket nöjd med den och ser fram emot att ta med den på kommande äventyr!
    Date published: 2016-12-25
    Rated 5 out of 5 by from Utmärkt ljud Riktigt bra ljud och lång batteri tid. Testat än mängd högtalare och denna är definitivt den bästa
    Date published: 2016-01-23
    • y_2017, m_12, d_16, h_8
    • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
    • cp_1, bvpage1
    • co_hasreviews, tv_0, tr_50
    • loc_sv_SE, sid_UEMEGABOOMBK, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
    • clientName_elgiganten-se
  • Frågor och svar
  • Mer information

    Mer information



    Utnämnd som Särskilt rekommenderad av Ljud&Bild, Mars 2015 fem av fem sjärnor i betyg, MEGATUFFT BOOM-LJUD!Kort citat ur testet: "Det sprudlar nämligen om Megaboom. Basen är massiv och tufft , mellanregistret är öppet och tydligt med e n detaljering. Inget mumlande här inte. Ljudbilden är mycket större än de 22 centimeter högtalare man ser framför sig, och med Megaboom-appen kan man finntrimma frekvensresponsen.
    SLUTSATS
    Det är ljudet som gör Megaboom till en stjärna bland trådlösa högtalare. Med en stor, fyllig och klangrik ljudbild har Ultimate Ears satt standarden för hur en bärbar högtalare av den här storleken ska låta. Att den är vattentät, har lång räckvidd och spelar musik i 20 timmar på en laddning är en praktisk bonus, men UE Megaboom är högtalaren man ska välja om ljudet är det viktigaste".


    Läs hela testet här.




    UE Megaboom är en vatten- och stötsäker högtalare som kommer i en kraftfull design med uppladdningsbart batteri. Få otroligt ljud i upp till 20 timmar ur en kompakt, bärbar design.

    360-gradigt ljud
    Bluetooth-högtalaren kommer med teknologi som garanterar otroligt ljud in i minsta vrå. Du får en rik, klar och balanserad ljudupplevelse med djup bas.

    Lång batteritid
    Lyssna på din favoritmusik i upp till 20 timmar. Med en Micro USB-laddare kan du snabbt och enkelt ladda din enhet.

    Trådlös högtalare
    Kontrollera högtalaren enkelt upp till 30 meter bort med din smartphone. Detta gör att du även kan använda högtalaren till högtalarsamtal.

    NFC och Bluetooth
    Dela musiken från in smartphone till högtalaren via NFC och Bluetooth. Du kan även lyssna på spellistor från Spotify, Pandora eller iTunes.

    Andra funktioner
    - Vatten- och stötsäker
    - Alarm
    - Justerbar equalizer med 5-band

    Förpackningen innehåller
    - Trådlösa högtalare
    - Micro USB-kabel
    - Strömadapter

  • Specifikationer
    Modellbeskrivning
    Produkttyp Trådlös högtalare
    Modellnamn UE Megaboom
    Anslutningar
    Trådlös ljudöverföring Ja
    Wi-Fi Med Wi-Fi kan du trådlöst ansluta till Internet via nätverk och få höghastighets uppkoppling. Nej
    Bluetooth Trådlös teknologi med räckvidd upp till 10 meter för anslutning av trådlösa tillbehör och dataöverföring. Ja
    AUX-ingång (3,5mm) Ja
    Nätverksanslutning (RJ45) Nej
    Micro-USB Ja
    Kompatibel med
    Antal dock-anslutningar 0
    Funktioner och egenskaper
    Förinställd Equalizer Ja
    Musikalarm Ja
    Design, form och placering
    Färg Svart
    Kapacitet, förbrukning och strömförsörjning
    Batterityp Lithium-ion
    Uppladdningsbart batteri Inbyggd
    Genomsnittlig batteritid (timmar) 20,00
    Mått & vikt
    Höjd (cm) 22,60
    Djup (cm) 8,30
    Bredd (cm) 8,30
    Vikt (kg) 0,88
    EAN
    EAN-kod 5099206055414
  • Lagerstatus i varuhus
    Hämta i varuhus (collect@store)

    Produkten finns på lager i varuhusen nedan. Om produkten finns tillgänglig på Elgiganten.se men inte i ditt lokala varuhus kan du be ditt varuhus att beställa hem produkten till dig.

    Vänligen vänta medan lagerstatus laddas...