Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Epson 3D Projektor EH-TW5300

Varukod: EHTW5300

5 990
Köp online
Webblager (100+)  
Hämta i butik
Boka & hämta i varuhus 26 varuhus

3D-Projektor från Epson perfekt för filmvisning, spel och sportevenemang i full HD hemma i vardagsrummet. 2200 ANSI lumen ljusstyrka ger bra bilder överallt.

  • 3D Full HD-projektor
  • 2200 ANSI lumen
  • Konvertera från 2D till aktiv 3D
Frakt från: kr 0,00
Frakt från
Fri frakt
Collect@store - Hämta i varuhus 2 timmar efter beställning
Fri frakt
Du kan ändra och välja bland flera olika fraktalternativ i kundvagnen
Dela upp din betalning

619 per månad

Antal delbetalningar
11
Administrativ avgift
39
Kreditbelopp
5 990
Kreditkostnad inkl avgifter
824
Total kostnad inkl avgifter
6 814,00
Effektiv ränta
30,03 %
Uppläggningsavgift
395
Mer information
Läs merProduktinformation
  • Kundrecensioner
    Epson 3D Projektor EH-TW5300 is rated 4.0 out of 5 by 43.
    Rated 5 out of 5 by from Otroligt bra bild! Då man läser runt på olika forum och bland recensioner så får denna till största del enbart det högsta eller näst högsta betyget och det är något som jag själv kan hålla med om! Otroligt bra och fin bild med fina färger och en bra skärpa. Något som du kan höja ytterligare med Image Enhancement som oftast brukar finns i betydligt dyrare projektorer. Det är en del som pratar ner denna projektor och dess svärta, men det är helt och hållet fel. Många brukar då höja BenQ W1070 som ligger inom samma prisklass och att den skulle vara flera gånger bättre. Jag gjorde testet och köpte både Epson EH-TW5300 och BenQ W1070 och ställde upp dem sida vid sida och spelade samma bild. W1070 var kalibrerad och det var inte TW5300. Det var väldigt jämnt men det var ändå TW5300 som jag tyckte hade den bättre svärtan och betydligt mer detaljer i sig. Behöll den och skickade tillbaka W1070. Det har mycket betydelse vad du har för källa, vad du har för duk och framför allt hur ditt rum är. Jag har fixat till mitt rum och med det så har bilden och skärpan blivit flera gånger bättre än när jag köpte den, med så små medel som krävs för att hjälpa denna fantastiska projektor på traven. En grå duk är något som jag snart har tänkt att testa för att se om det blir bättre ännu en gång. Har testat mot grå papper och man ser helt klart en skillnad utan att man tappar de ljusa färgerna. Jag använder min projektor i vardagsrummet istället för en tv. Tittar på filmer både på dagen och på kvällarna, använder den dessutom som en dator vilket fungerar klockrent. Ett riktigt bra köp som jag rekommenderar. Till det här priset så är det oslagbart och slår många med mycket dyrare prislapp och alla inom samma prisgrupp. Otroligt nöjd! Att den dessutom har en brinntid på upp till 7500 timmar och att en ny lampa enbart kostar 7-800 kronor är helt fantastiskt då andra lampor ligger på över 2000 kronor.
    Date published: 2016-04-14
    Rated 5 out of 5 by from Enkel och med bra prestanda! Jag fick prova denna projektor eftersom jag är en Buzzador. Hela familjen har älskat projektorn från första stund och det som passar oss bäst är att den är så enkel att flytta mellan olika rum och även enkel att ta med till stugan. Vi gillar också att den har många anslutningsmöjligheter och bra bildkvalité. Att ställa in skärpan och bild är så enkelt att tom barnen klarar det själva och det behövs ingen speciell duk utan det går bra att kolla direkt på väggen, garderoben eller varför inte i taket!
    Date published: 2016-01-17
    Rated 4 out of 5 by from ENKEL! Min första projektor, skönt med lite sladdar. Definitivt en ny favorit som alla samlas runt! Jag gillar verkligen upplösningen, bilden är fantastisk och RIKTIGT bra att man kan skifta bilden i sidled! Och nästan inga sladdar krävs!
    Date published: 2016-01-15
    Rated 5 out of 5 by from Vi är nöjda! Hela familjen på 7 personer är supernöjda med Epson projektor! Lätt att installera, väldigt bra bild -även vid dagsljus och det är vi inte vana vid med en tidigare projektor. Ett plus för att den är vit och liten också :) Casting var en väldigt rolig och praktiskt teknik. Nytt för mej, men väldigt lätt att komma igång med. T o m 4-åringen startar helt själv projektorn och chromecast från plattan för att se barnprogram och film. Vi rekommenderar varmt denna produkt vidare till andra -för en bättre filmupplevelse. (Ser att många klagat på högt fläktljud och jo ibland låter den lite mer. Men absolut inte så att det blir minus) Tack till Buzzador för att vi fick chansen att testa denna!
    Date published: 2016-01-31
    Rated 5 out of 5 by from Bra upplösning!!! Köpte denna för ca en månad sedan, och supernöjd, har en 108" duk till samt 3D-glasögon.....Stark ljusstyrka, bra bild i både full HD samt 3D, men det blir såklart ännu bättre med mörkläggningsgardinerna till, men det gäller även de flesta tv-apparaterna, prisvärd!!!!!
    Date published: 2016-01-04
    Rated 5 out of 5 by from Fremragende Epson projektor Da jeg testede denne Epson eh-tw5300 og så hvordan billedekvaliteten så ud. Blev jeg helt overrasket over kvaliteten, det er som om, man får bedre billedkvalitet end i biograferne. Godt nok er der nogen, der siger, at den støjer højt, det gjorde den også, da jeg tændte for den, fra start af. Men det skal du ikke være bekymret for, det er jo kun, hvis man vil ha' knald på lysstyrken og skal se en film i dagslys at den larmer. Jeg skal kun bruge den til hjemmebiograf, hvor der skal være mørkt i rummet, så jeg behøver ikke at blive blændet af stærkt lys i mørke. Gå ind på indstillinger og ordne det, så støjer den mindre og gøre billedet mere realistisk. Så alt i alt en rigtig god projektor til en rimelig pris :-)
    Date published: 2015-12-27
    Rated 4 out of 5 by from Användar vänlig! Som Buzzador har jag därför fått testa denna projektor.Lätt att använda, oavsett teknik-kunskap. Bra upplösning. Det negativa är att den låter aning för högt.
    Date published: 2016-01-15
    Rated 4 out of 5 by from Bra projektor! Bra, lätt att stuva undan om man inte vill ha den framme, den låter inte jättehögt av fläkten men en del. Den inbyggda högtalaren duger bra som ljud om man sitter nära projektorn, annars bör man nog koppla annat ljud till den. En dröm hade varit en helt sladdlös projektor, men även om man använder en chromecast till den så blir det såklart skadar ändå för tex strömkälla. Rätt enkla och tydliga knappar, både på fjärrkontrollen och själva projektorn, inställningarna för bilden är inte för svåra. Att ha en bra duk att titta på är att rekommendera, mot en vägg eller ett lakan blir sisådär. Rekomenderar att köpa chromecast till, så slipper man lång och klumpig kabel. Allt som allt en shysst projektor, jag testade min via Buzzador, jag hade nog inte köpt den för fullpris.
    Date published: 2016-01-15
    • y_2017, m_9, d_23, h_3
    • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
    • cp_1, bvpage1
    • co_hasreviews, tv_0, tr_43
    • loc_sv_SE, sid_EHTW5300, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
    • clientName_elgiganten-se
  • Frågor och svar
  • Mer information

    Mer information

    "Bra budgetval" av Pricerunner (Digital Life)
    Epson EH-TW5300 har fått utmärkelsen ”Bra Budgetval” av Priceruner. Det här är en projektor som ger mycket för pengarna och dessutom klarar av allt det viktigaste en projektor ska göra. Henrik Blomgren från Digital Life, som testat projektorn, skriver att ”den har inga ambitioner att fajtas med proffsgrejerna men som en första projektor för film, spel och sport är den som klippt och skuren".
    Läs hela testet här (öppnas i ett nytt fönster)

    Som ett bra budgetval placerar sig alltså Epson EH-TW5300 som ett utmärkt alternativ för de som nån gång funderat på att byta ut sin TV mot en projektor, utan att för den delen ställa samma krav på ett hemmabiosystem som den inbitne nörden. Projektorn är dessutom lätt att komma igång med och väldigt smidig att ta med sig. ” Vill du ha perfekt bild ska du montera den rakt framför en duk – men det är inte heller fy skam att ställa den på soffbordet och projicera direkt på den vita vardagsrumsväggen”, menar Henrik Blomgren.

    Epson EH-TW5300 är är klassens kanske mest prisvärda projektor tack vare hög prestanda och ljusstyrka så du kan använda den även i ett vardagsrum som inte är helt nedsläckt. Föregående modell prisar Ljud & Bild som klassens kanske bästa dagsljus projektor för 8000 kr. TW5300 är en ny modell och än mer på kostad än sin föregångare med ännu bättre ljusstyrka och högre kontrast men till samma låga pris.
    Projektorn är perfekt för dig som vill titta på sport, film, spela spel och visa bilder. Den är vit och kompakt så den smälter lätt in i rummet och är enkel att ta med sig på resan, till sommarstugan etc. Vidare så har den en ljusstark lampa så ECO läget kan med fördel användas så du kan få upp till otroliga 7500 timmars drift, vilket motsvarar ca en film om dagen i 11 år.

    2200 ANSI lumen ljusstyrka
    Med 2200 ANSI lumen är dagsljus inget problem, projektorn visar skarpa konturer även om gardiner inte är fördragna. Dessutom har projektorn 35,000:1 dynamisk kontrast som gör bilderna klara med livfulla färger och djup svärta.

    70.000:1 kontrast
    Hög kontrast, som ger knivskarpa detaljer tydligare färgskillnader, vilket gör texten skarpare och renare och lätt att läsa.

    Konvertering av 2D till aktiv 3D
    EH-TW5300 kän även konvertera standard 2D-video till aktiv 3D. På så sätt kan du uppleva dina favoritfilmer med aktiva 3D-effekter, även om de är i 2D.

    Livfulla och detaljerade bilder
    Det spela ingen roll om du tycker om romantik, drama, komedi eller fartfyllde action-filmer. Epson projektor har olika tekniker som Frame Interpolation och och Image Enhancement som gör alla bilder; även de i 3D-format, lvifulla och detaljerade. Tekniken White and Colour Light Output (CLO) försäkrar att färgerna är klara och livfulla även i väl upplysta rum eller utomhus.

    Inbyggd högtalare
    Epson projektor har en inbyggd 5 W högtalare som gör filmupplevelsen starkare.

    Eco mode
    EH-TW5300 har ett ECO-läge som sparar både på lamapn och filtret och ger dig upp till 7500 timmars användning.

    Anslutningar:
    - Cinch-ljudingång
    - MHL
    - Stereo minijack ljudutgång
    - 2 x HDMI-ingångar
    - VGA-ingång
    - USB 2.0

    Förpackningen innehåller:
    - Fjärrkontroll + batterier
    - Strömkabel
    - Bruksanvisning
    - Snabbstartsguide
    - Garantidokument

  • Specifikationer
    Modellbeskrivning
    Produkttyp Projektor
    Typ av projektor Hemmabio
    Modellnamn Epson EHTW5300
    Färg Vit
    Bildteknologi
    Skärmteknik LCD
    3D-klar Ja
    Full HD Ja
    Aspect ratio 16:9
    Standard Full HD (1080p)
    Ljusstyrka (ANSI Lumens) 2 200
    Kontrastförhållande (Contrast ratio) 35.000 : 1
    Objektiv
    Vertikal Keystone Ja
    Funktioner och egenskaper
    Fjärrkontroll Ja
    Anslutningar
    Wi-Fi Nej
    VGA Ja
    USB-ingång Ja
    Kapacitet, förbrukning och strömförsörjning
    Beräknad livslängd för lampa - Normal mode (timmar) 4 000
    Beräknad livslängd för lampa - Eco mode (timmar) 7 500
    EAN
    EAN-kod 8715946601489
  • Lagerstatus i varuhus
    Hämta i varuhus (collect@store)

    Produkten finns på lager i varuhusen nedan. Om produkten finns tillgänglig på Elgiganten.se men inte i ditt lokala varuhus kan du be ditt varuhus att beställa hem produkten till dig.

    Vänligen vänta medan lagerstatus laddas...

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info