Bosch Series 4 diskmaskin SMP46TS01S (stål) Bosch Series 4 diskmaskin SMP46TS01S (stål)
11 295Bosch Series 4 diskmaskin SMP46TS01S (stål)
Lägg i kundvagn
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Bosch Series 4 diskmaskin SMP46TS01S (stål)

Varukod: SMP46TS01S

11 295

Denna produkt har 5 års garanti!

       

Outlet - Fyndvara från10 165Se här
Köp online
Webblager (100+)  
DelbetalningDelbetalning: Endast 539kr/mån i 24 mån. Se fler alternativ i kassan.Läs mer
539 per mån. / 24 mån.
Totalt belopp att betala 12 926

Få perfekta diskresultat med Bosch Series 4 diskmaskin SMP46TS01S. Du kan lita på att denna moderna maskin och dess smarta funktioner klarar vardagens utmaningar galant.

  • Standard, 14 kuvert
  • 6 program, 6 temperaturer
  • Zeolith torksystem
Frakt från: kr 0,00
Frakt från
kr 0,00
Port/tomtgräns
 
Du kan ändra och välja bland flera olika fraktalternativ i kundvagnen
Produkten har lagts till i varukorgen
Bosch Series 4 diskmaskin SMP46TS01S (stål) Bosch Series 4 diskmaskin SMP46TS01S (stål)
Läckageskydd till diskmaskin och tvättmaskin (60 cm)
Glöm ej läckageskydd Läckageskydd till diskmaskin och tvättmaskin (60 cm)
  • Läckageskydd
  • Till både diskmaskin/tvättmaskin
  • Genomskinligt, 60 x 54,5 cm
199
Nej tack
Lägg i kundvagn
Fortsätt handla
Håll din diskmaskin ren!
Med Finish Intensive Clean & Care kan du smidigt rengöra din diskmaskin för glänsande resultat.
11 344
Lägg i kundvagn
Electrolux Super Care rengöringsmedel för disk/tvättmaskin 9029799286 tar effektivt bort kalkavlagringar och odörer. Förpackningen innehåller två behållare. Produkten förlänger livslängden på din maskin.
11 394
Lägg i kundvagn
Läs merProduktinformation
Bosch Series 4 diskmaskin SMP46TS01S (stål) is rated 4.4 out of 5 by 17.
Rated 5 out of 5 by from Dejlig støjsvag Vores 10 år gamle Bosch blev skiftet ud med denne, og i silence programmet hører maskinen stort set ikke! Det er ret vigtigt i moderne køkken alrum at maskinen ikke larmer når den kører. Fint design og lækker lille detalje med "displayet" på gulvet.
Date published: 2018-05-22
Rated 5 out of 5 by from Oversikting panel som gjør maskinen enkel i bruk Det som utmerker seg på denne maskinen er at den er så stillegående. Maskinen har en fiffig finesse med prosjektørlys på gulvet som viser hvor i programmet den er samt rest tid til maskinen er ferdig.
Date published: 2018-02-07
Rated 5 out of 5 by from Stillegående Den mest stillegående oppvaskmaskinen jeg har hatt så langt. Enkelt å legge i bestikk, glass, kopper, tallerkener og annen vask. Fiffig detalj at man kan se på gulvet hvor mye som er igjen av vaskeprogrammet. Anbefales.
Date published: 2018-02-06
Rated 5 out of 5 by from Leverer Montering: Enkel å montere, dvs. føttene skrus opp inntil toppen er kilt fast i benkplate og skrus så fast med to skruer i sidepanelet. Det medfølger valgfrie 2 frontdeksler til bruk nederst, og de fleste vil finne den smaleste velegnet. Her er knepet å feste det slik at gummikappen nederst glir smertefritt opp og ned bak dekslet når døren åpnes og lukkes. Her kunne veiledningen ha vært bedre. Dør og panel: Døren kunne med fordel ha hatt en stasjonær stilling i øvre posisjon rett før den lukkes, slik at programvalgene på toppen av døren blir uanstrengt tilgjengelig. Man må holde døren med venstrehånd, stille programvalg med høyre, og så lukke. Programvalg: Full pakke med programvalg, slik man forventer på gode maskiner, med tilvalg for ekstra tørking, tidssparing m.m. Lydnivå: Svært stillegående. Vaskeresultat: Meget bra. Tørking: Tørketeknologien fungerer helt utmerket - beste vi har hatt noen gang. Stativløsninger: Svært bra - alle skuffer er slik de skal være med mange justerbare pinnerader og holdere av ulike slag. Lett adkomst til bunnsil m.m.
Date published: 2020-01-29
Rated 5 out of 5 by from Enkel og effektiv. Dette er en effektiv, økonomisk og støysvak maskin. Den har stor plass med veldig praktiske kurver. Konge.
Date published: 2020-01-11
Rated 5 out of 5 by from Vasker rent og tørt Kjøpte ny oppvaskmaskin da den gamle tok kvelden. Zeolitt funksjonene virker som det skal, tørt blir det. Er fornøyd med at det blir rent, hadde litt trøbbel med min gamle. Pluss for digitalt prosjektert ur på bakken. [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.]
Date published: 2019-12-26
Rated 5 out of 5 by from Lækker opvaskemaskine Du får en følelse af god kvalitet med denne maskine, den vasker godt og det er fedt med lys og bestikbakke i toppen [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2019-12-12
Rated 5 out of 5 by from Super lækker maskine Det er med stor glæde vi er tilbage på en Bosch opvasker, og den lever til fulde op til forventningerne. Specielt den lave DB gør at vi nu kan slet ikke høre når den køre, hvilket var et stort ønske efter vores sidste maskine fra Asko. Vi er derfor glade for at vende tilbage til Bosch, som vi ellers altid har kørt med. Mulighederne i maskinen er vanvittig lækre, da 3D funktionen i bestikbakken gør at der kan være andre ting også. Glasfunktionen og den fleksibilitet der er i underkurv gør den optimal fuktionel. Er dybt imponeret over tørreevne og den glans mine glas har fået. Og så er den så "smuk" og stilren, og nem at holde ren da ingen knapper er synlige og falden er hel. [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2019-12-10
  • y_2020, m_2, d_20, h_13
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_17
  • loc_sv_SE, sid_SMP46TS01S, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-se