Bosch AccentLine integrerad köksfläkt DFS067K50 Bosch AccentLine integrerad köksfläkt DFS067K50
7 995Bosch AccentLine integrerad köksfläkt DFS067K50
Lägg i kundvagn
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Bosch AccentLine integrerad köksfläkt DFS067K50

Varukod: DFS067K50

7 995

Denna produkt har 5 års garanti!

       

Outlet - Fyndvara från 6 795Se här
Lägg i kundvagn
Kommer in i lager om 28 dagar 
Boka & Hämta i butik
Redo inom 1 timme - Finns i 1 varuhus - Se lagerstatus i varuhus här
DelbetalningDelbetalning: Endast 402kr/mån i 24 mån. Se fler alternativ i kassan.Läs mer
402 per mån. / 24 mån.
Totalt belopp att betala 9 626

Håll ditt kök luktfritt med denna skåpfläkt från Bosch.

  • 60 cm tunn skåpsfläkt
  • Kapacitet 700 m3/h
  • LED SoftLights
Frakt från: kr 0,00
Hämta i butik CAS
kr 0,00
Frakt från
kr 0,00
Du kan ändra och välja bland flera olika fraktalternativ i kundvagnen

Aktuell info

Upp till 5000kr tillbaka!

Få upp till 5000kr när du köper BRA VAL produkter.
Om ditt köp överstiger 20 000 kr, kan du få upp till 5000 kr i cashback.
Köpet av produkterna måste ha genomförts mellan 14
 september 2020 och 15 mars 2021, och hela köpet måste vara synligt på ett och samma kvitto.

Så mycket kan du få tillbaka:

Cashback        Inköpsvärde

2000kr           20000-29999kr

3000kr           30000-39999kr

4000kr           40000-49999kr

5000kr           50000-59999kr
 
Sista dag för registrering är 31 mars 2021

För fullständiga villkor och registrering se här

Läs merProduktinformation
Rated 5 out of 5 by from Alt er bra med denne Litt dyr, men verdt hver eneste krone. Den er lydløs, kraftig, suveren finnish, fungerende autofungsjon og genialt lett å montere! Med andre ord: "Løp og kjøp"!
Date published: 2018-02-14
Rated 5 out of 5 by from Svært stillegående. Svært stillegående og effektiv ventilator som er enkel å montere. Den er også avansert men enkel i bruk. [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.]
Date published: 2020-05-31
Rated 5 out of 5 by from SÆRDELES EFFEKTIV, STILLEGÅENDE, PRAKTISK OG PENT DESIGN+++ Har hatt denne i et år nå og kunne ikke vært mere fornyød. Kan bekrefte alt det andre positive som andre har kommentert om denne viften. Grunnet stor og effektiv vifte-enhet, så tar den mye plass i skapet,...som noen andre også har nevnt, men det er det verdt. Den har en relativt stiv pris, og det er jo ikke uten grunn. Når man tar denne i bruk, så skjønner man at denne koster det den koster,.. Usedvanlig dyr er den uansett ikke.
Date published: 2020-04-24
Rated 5 out of 5 by from Enkel og fin Veldig godt lys og trekker bra. Stilig. Toner ikke frem på kjøkkenet.
Date published: 2020-04-14
Rated 4 out of 5 by from Enkel i bruk og lite støy Har vært mye i bruk siden den ble montert. Lite støy men tar mye plass i skapet. Veldig enkel i bruk
Date published: 2020-03-09
Rated 5 out of 5 by from Enkel og kraftfull Kjøpte den for 3 mnd siden og kunne ikke vært mer fornøyd med ventilatoren. Den har nydelig design, er kraftfull og enkel å bruke. Anbefales på sterkeste
Date published: 2020-01-15
Rated 5 out of 5 by from Virkelig lydsvag Glæder mig hver dag over emhætten, burde havde købt den for længe siden. Meget lydsvag i forhold til ydelsen, mange gode finesser som autoregulering, eftersug og boostfunktioner. Har absolut ikke fortrudt købet [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2019-12-31
Rated 5 out of 5 by from Suveren ventilator Ventilatoren oppfyller alle våre forventninger. Uttrekkbar, stillegående og et betjeningspanel i front som er lett å betjene. [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.]
Date published: 2019-12-29
  • y_2020, m_10, d_24, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_48
  • loc_sv_SE, sid_DFS067K50, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-se