Bosch Fridge/freezer combination KGV39VWEA (White)
5 989Bosch Fridge/freezer combination KGV39VWEA (White)
Lägg i kundvagn
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Bosch Fridge/freezer combination KGV39VWEA (White)

Varukod: 204855

5 989
Lägg i kundvagn
Kommer in i lager om 6 dagar 

KGV39VWEA, free-standing fridge-freezer with freezer at bottom

  • Höjd: 176 cm
  • Bredd: 60 cm
  • Kapacitet: 249/94 liter
Det finns inga tillgängliga leveransalternativ
Visa fler alternativ Stäng
Ort
Produkten har lagts till i varukorgen
Bosch Fridge/freezer combination KGV39VWEA (White)
Läckageskydd 60 cm kyl/frys
Glöm ej läckageskydd Läckageskydd 60 cm kyl/frys
  • Läckageskydd från Aurora
  • Anpassat för kyl, frys och kombiskåp
  • Transparent och 60 x 58 cm
199
Nej tack
Lägg i kundvagn
Fortsätt handla
Läs merProduktinformation
Rated 4 out of 5 by from Ikke installeret [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] Produktet skal benyttes i nyt sommerhus, som ikke er klar endnu.
Date published: 2021-02-28
Rated 4 out of 5 by from Virker som forventet :-) [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] Virker helt fint. Ikke helt støjfrit, men ok til et køkken. Et minus er at der ikke er hjul under.
Date published: 2021-02-20
Rated 5 out of 5 by from Lättanvänd och rymlig [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Som så mycket annat från Bosch var den här kombinerade kyl- och frysen enkel att få på plats och få igång. Genomgående rent uttryck och märker att det är kvalité på grejerna!
Date published: 2021-02-14
Rated 4 out of 5 by from Mycket nöjd! [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Jag tycker vi fick en kombinerad kyl/frys till ett bra pris med högt kvalität. Ett stort plus är det omhängningsbar dörr som passar till vårt behov för att slippa bygga om köket. Nu har vi tvättmaskin, torktumlare och kyl/frys allt från Bosch och mycket nöjd.
Date published: 2021-02-09
Rated 5 out of 5 by from Rummeligt og stille køle/fryseskab [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] Køleskabet er meget rummeligt med 5 hylder og en skuffe og hele 4 hylder i døren plus 3 store skuffer til frys. Det er super flot og larmer ikke. Vi er meget tilfredse. Klart det bedste køleskab.
Date published: 2021-02-07
Rated 5 out of 5 by from Prisvärt med värdefulla egenskaper [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Skåpet har "low frost" och inte "no frost", men vad jag har märkt bildas praktiskt taget ingen is i frysen. Och då är vi ganska många i hushållet som spanar i frysen emellanåt. Jag uppskattar höjden på skåpet. Vi har hög takhöjd och inga överskåp över skåpet i vårt kök, varför den extra höjden kommer till pass både i form av mer utrymme i kylen och som utfyllad av rummet. I min åsikt ett skåp utan onödiga finesser till ett bra pris, från en pålitlig tillverkare. Hemma har vi både tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och kyl/frys från Bosch.
Date published: 2021-01-29
Rated 4 out of 5 by from Good Fridge [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Good fridge, a replacement for an older Bosch refridgerator, fits perfectly.
Date published: 2021-01-24
Rated 5 out of 5 by from Enkelt men bra [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Ville byta mitt gamla Boschskåp som snart skulle fylla 22 år för att undvika panikbyte den dagen det kanske går sönder. Det gamla går förmodligen 10 år till men man vet ändå inte när det pajar. Nå, första intrycket är att det gamla har bättre hyllplaceringar. Det nya skåpet är smalare med mer isolering i väggarna så därför har Bosch höjt skåpet från 195 till 201 cm samt dragit ut det på djupet från 62 till 65 cm så det sticker ut från köksskåpen. Med det nya skåpet når inte frun (165 cm) översta hyllan utan pall. Knappt jag heller (178 cm). Men jag gillar de integrerade handtagen. Skåpet känns lika välbyggt som det gamla så det känns tryggt.
Date published: 2020-12-03
  • y_2021, m_5, d_11, h_18
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.15
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_10
  • loc_sv_SE, sid_204855, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-se