Siemens Ugn Inbyggnad HM633GBS1S (stål)
10 739Siemens Ugn Inbyggnad HM633GBS1S (stål)
Lägg i kundvagn
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Siemens Ugn Inbyggnad HM633GBS1S (stål)

Varukod: HM633GBS1S

10 739
Lägg i kundvagn
Webblager (5+)  

Inbyggnadsugn med integrerad mikrovågsugn. Spara plats i köket samtidigt som du ökar möjligheterna för effektiv matlagning.

  • Ugnsvolym: 67 liter
  • EcoClean
  • Kombinerad ugn och mikro
Frakt från: kr 0,00
Frakt från
kr 0,00
Port/tomtgräns
 
Du kan ändra och välja bland flera olika fraktalternativ i kundvagnen
Produkten har lagts till i varukorgen
Siemens Ugn Inbyggnad HM633GBS1S (stål)
Electrolux Oven and Micro rengöringspray 9029799351
Håll din mikro ren från bakterier, fläckar och matrester Electrolux Oven and Micro rengöringspray 9029799351
  • Tar bort fett och matrester
  • Enkel att använda
  • 500 ml
99
Nej tack
Lägg i kundvagn
Fortsätt handla
Produkten har lagts till i varukorgen
Siemens Ugn Inbyggnad HM633GBS1S (stål)
ELCARE förlängd garanti för mikrovågsugn (totalt 5 år)
Förlängd garanti för mikrovågsugn i 5 år ELCARE förlängd garanti för mikrovågsugn (totalt 5 år)
  • 100% garanti för tekniska fel
  • Inget åldersavdrag
  • Reparation i butik
449
Nej tack
Lägg i kundvagn
Fortsätt handla
Läs merProduktinformation
Rated 5 out of 5 by from Tja Grei, vi er fornøyd. Litt plundrete meny men det finner vi jo ut av etter hvert.
Date published: 2020-08-17
Rated 5 out of 5 by from Suveränt [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Har använt denna ugn/micro kombo sedan slutet av februari. Letade efter en fullstor ugn med micro då jag inte hade plats i köket med ugn,micro och kaffemaskin. Det lilla vi använder micro(värma, tina mat) så räcker detta utmärkt. Lättanvänd.
Date published: 2020-03-15
Rated 5 out of 5 by from Inbyggnads mikro [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Bra storlek, enkel styrning, generellt bra produkt
Date published: 2020-01-07
Rated 5 out of 5 by from Otroligt bra med kombinerad Mikro [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Vi tjänar i vårt mindre kök en plats motsvarande en sep. Mikro. Har hänt Max 2 gånger på 3 mån att vi känt att det varit ett problem, då har vi ändå barn. Tvärt mot vad annan recension skrev, tycker vi det är lätt menysystem. Vanliga ugnen fungerar utan problem också, känns snabb att komma upp i värme. Snygg! Rekomenderar.
Date published: 2019-11-24
Rated 5 out of 5 by from Siemens Kombiugn med macro
Date published: 2021-03-11
Rated 1 out of 5 by from Ej användarvänlig En ugn med många funktioner och man bör ha manualen närvarande för att kunna använda ugnen. Bra med inbyggd micro, men inställningen av den samma så krånglig att man låter bli. Gränssnittet och hur knapparnas funktioner är fördelade skulle med lätthet kunna göras mycket bättre. Dessutom dyr i förhållande till vad man får med, man kan väl förvänta sig att bakplåtar medföljer en ugn för drygt 10000kr exempelvis
Date published: 2020-11-14
Rated 4 out of 5 by from Bra kombiugn [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Vi har nu provat denna vara i ca 1,5 år. Fläckar har satt sig lite varstans. Detta är svårt att få bort trots många försök. Pizzafuntionen kan inte användas då elen slås ut när vi försökt att använda den. Tråkigt att inte kunna använda denna funktion. Vi har höjt och säkrat upp proppskåpet genom att öka från 16 amp till 25 amp. Detta hjälper inte utan säkringen går ändå. + många funktioner, ugn och mikro i ett, fläktfunktion - rengörings fuktion, pizza läget
Date published: 2020-09-10
Rated 5 out of 5 by from Kombiovn [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.] For å spare plass på kjøkkenet valgte jeg denne kombiovnen. Den har større volum enn de fleste andre merker. Og den svarer til forventningene.
Date published: 2020-03-16
  • y_2021, m_4, d_11, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.14
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_21
  • loc_sv_SE, sid_HM633GBS1S, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-se