Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Bli medlem i kundklubben i dag!

Elgigantens kundklubb - få mer som medlem

Som medlem i kundklubben förtjänar du en lite trevligare vardag. Som att du varje vecka har rabatt på utvalda produkter och alltid får kvittot på mejlen. Dessutom ingår en lång rad kundfördelar och flera kanonerbjudanden från våra samarbetspartners.
Bli medlem
Logga in
Klubberbjudanden
Partnererbjudanden

Dina kundfördelar som klubbmedlem

  • 50 dagars öppet köp!*
  • 20% på en stor del av våra tjänster som utförs i varuhuset**. Fråga din säljare!
  • Klubbspriser varje månad
  • Klubbveckor och klubbhelger
  • Nyhetsbrev så att du inte missar aktuella erbjudanden
  • Exklusiva erbjudanden från våra samarbetspartners
  • Kvitto och garantier på mejlen - Slipp borttappade eller blekta kvitton
  • Kortlöst medlemskap

*Samma regler och undantag som vårt 30 dagars öppet köp. Läs villkoren här

**Gäller ej leveranstjänster, tjänster som utförs hemma hos dig eller tjänster som utförs av 3:e part.

Erbjudanden från våra Partners

Medlemmar kan aktivera dessa erbjudanden i samband med våra veckoutskick eller via välkomstmailet om man blir medlem i dag.

C More logo

Prova C More fritt i 1 månad

C More är den perfekta streamingtjänsten för dig som vill ha Sveriges bästa dramaproduktioner, internationella storfilmer och succéserier. För de mindre i familjen finns allt från Astrid Lindgrens klassiker och härliga familjefilmer till animerade mästerverk. Innehållet uppdateras varje vecka och är helt utan reklamavbrott

Just nu kan du som är medlem i Elgigantens kundklubb testa C More kostnadsfritt i 1 månad. Det finns även medlemserbjudanden med hela 20% rabatt per månad för dig som vill börja prenumerera på tjänsten – Helt utan bindningstid.

Storytel logo

Prova fritt i 30 dagar!

200 000 ljudböcker och e-böcker! Upptäck ett helt bibliotek idag! Du hittar allt ifrån bestsellers till prisbelönta deckare, svindlande romaner eller mäktiga biografier på svenska, engelska, finska eller danska.

Just nu kan du som är medlem i kundklubben testa Storytel kostnadsfritt i 30 dagar!*

* Gäller nya kunder hos Storytel

Apple Arcade

Få upp till 5 månader med Apple Arcade helt gratis!

Få obegränsad tillgång till över 200 roliga spel, utan annonser och köp i appar. Upp till sex personer kan spela på dina Apple-enheter.

Apple TV

Få 3 månader med Apple TV+ helt gratis!

Med Apple TV+ kan du streama prisbelönta serier och filmer, fängslande draman, banbrytande dokumentärer och komedier, plus underhållning för barn. Varje månad kommer det nytt Apple Originals-innehåll. Titta i storbildsformat med smart-tv-apparater och konsoler.

Nextory logo

Prova fritt i 45 dagar!

Läs och lyssna var du vill. Obegränsad tillgång till e-böcker och ljudböcker i din mobil eller surfplatta. Hos Nextory kan du lyssna på alla böckor i offline-läget - Smidigt på resan!

Just nu kan du som är medlem i kundklubben testa Nextory kostnadsfritt i 45 dagar!*

* Gäller nya kunder hos Nextory

Mymowo

Prova 44 dagar fritt

På MyMOWO hittar du hundratals enkla, roliga och effektiva hemmaträningspass i olika former från 5 till 30 minuter tillsammans med några av Sveriges främsta träningsprofiler. Passen streamar du direkt via din dator, telefon eller läsplatta – var du än befinner dig! Ett personligt träningsprogram ingår i ditt abonnemang.

Tidal

Prova fritt i 3 månader + 10% rabatt

Testa TIDAL HiFi gratis i 3 månader och få 10% rabatt på nästkommande 12 månader. Upplev den bästa ljudkvalitén som finns tillgängligt med uppslukande ljudformat som 360 Reality Audio och Dolby Atmos Music, Master Quality Authenticated-albums och noga utvalda spellistor.

Ljud & Bild logo

Prova fritt i 3 månader!

Med en digital prenumeration på Ljud & Bild är du alltid uppdaterad om vilka produkter du ska köpa – och vilka du ska undvika. Varje år testar Ljud & Bild 500 produkter - för att guida DIG om allt inom hemelektronik

Just nu kan du som är medlem i kundklubben testa Ljud & Bild kostnadsfritt i 3 månader!*

* Gäller nya kunder hos Ljud & Bild

Linas Matkasse Logo

50% Rabatt på en matkasse!

Linas Matkasse erbjuder ett brett utbud av goda och inspirationsrika matkassar som passar olika smaker och hushåll. Du hittar allt från vegetariska matkassar till barnvänliga alternativ samt utmanande matlagning för den som vill sättas på prov i köket. Gemensamt för samtliga är att det är variationsrika recept där matglädje ligger i fokus.

Du får som klubbmedlem 50% rabatt på din första matkasse. Gäller endast nya kunder hos Linas Matkasse.

Norton 360

Få Norton 360 Deluxe för 3 enheter i 6 månader

Norton 360. Avancerad säkerhet för digitala enheter mot virus, nätfiske och andra internethot, samt VPN för integritet på nätet, en lösenordshanterare med mera – nu i en enda lösning.

Just nu kan du som är medlem i Elgigantens kundklubb testa Norton 360 Deluxe kostnadsfritt i 6 månader.

Readly

2 månaders gratis läsning

Läs hur mycket magasin och dagstidningar du vill med Readly-appen. Med ett utbud av dagstidningar och magasin från allt inom mat och hälsa till teknik, mode och barntitlar finns det något som passar alla.

Ett abonnemang kan användas av upp till fem personer och delas med hela familjen. Få 2 månader gratis, därefter 99 kr i månaden, ingen bindningstid.

Psst! Med Readly läser du dessutom alla dina favoritmagasin på ett hållbart sätt.

Erbjudanden för Kundklubbsmedlemmar just nu:

Medlemmar får mer

Som klubbmedlem får du kontinuerligt speciella erbjudanden och fördelar. Här kan du hitta ett par av dom erbjudanden du får som klubbmedlem just nu.

Få hjälp av en expert

Som klubbmedlem får du hela 20% rabatt på våra tjänster som utförs i varuhuset. Det kan handla om att installera en dator, sätta på ett skärmskydd eller ett supportavtal där du för hjälp av oss på distans eller i våra varuhus.

Läs mer

Gå med i kundklubben och ta del av alla fördelar på en gång. Helt utan kostnad!Se ännu fler bra deals för våra klubbmedlemmar!

För att ta del av klubbpriset online så behöver du ha ett webbkonto samt vara inloggad vid köptillfället. Då dras rabatten automatiskt i kassan. I butik anger du din mailadress för att ta del av klubbpriset.