Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Julklappstips

Vad önskar sig mamma, en musikälskare eller mormor?  Eller kanske en musikälskande mormor?  Det är dags att hitta de perfekta julklapparna. Här har vi samlat alla våra julklappstips i olika kategorier så att du enkelt kan hitta en julklapp till dem du har på listan.  

Längre ned på sidan hittar du information om när du senast kan beställa dina julklappar för att vara säker på att de ska komma fram i tid, information om öppet köp och hur du gör för att boka online och hämta i butik.


Hitta den perfekta julklappen:

Viktig information
Så kommer julen enklast hem till huset

Köp nu och prova hemma – du får 30 dagars öppet köp och 50 dagar om du är klubbmedlem!

Elgigantens kundklubb

Knapp med en ikon av en lastbil

Beställ dina julklappar med expressleverans senast 21 eller 22 december för leverans i tid till julafton! Detta varierar beroende på var i landet du bor, se exakt leveransdatum i kassan.

Frakt och leverans

Beställ din produkt online och hämta den i ditt varuhus – fram till 23 december! Vissa butiker har t.o.m. öppet den 24 december.

Boka & Hämta Se öppettider

Få ännu mer inspiration
Se nyheter och ta hjälp av våra utvalda artiklar

Julklappslistor

 • Julklappar att dela på och göra tillsammans
  Julklappar att dela på och göra tillsammans
  Läs mer
 • Julklappar till den sociala
  Julklappar till den sociala
  Läs mer
 • Julklapp till en musikälskare
  Julklapp till en musikälskare
  Läs mer
 • Julklappar till en mästerkock
  Julklappar till en mästerkock
  Läs mer
Visa alla 8

Smartphones

 • iPhone 13 och iPhone 13 mini
  iPhone 13 och iPhone 13 mini
  iPhone 13 och iPhone 13 mini från Apple upplever du hos Elgiganten! Lär dig allt om iPhone 13 här!
  Läs mer
 • Samsung Galaxy S21 Ultra, S21 och S21 Plus 5G
  Samsung Galaxy S21 Ultra, S21 och S21 Plus 5G
  Galaxy S21-serien är utrustad med Samsungs bästa kamera och skapad för att göra varje dag extraordinär. Upplev Samsung Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 och Galaxy S21 Plus här!
  Läs mer
 • 5G-telefoner
  5G-telefoner
  Få en fullständig översikt över vilka 5G-mobiltelefoner som finns och se varför du bör välja en som stöder 5G.
  Läs mer

Gaming och spelkonsoler

 • PlayStation 5 vs Xbox Series X
  PlayStation 5 vs Xbox Series X
  Vad är egentligen skillnaden på PS5 och Xbox Series X? Här är det snack om både specifikationer, spel och prisskillnader.
  Läs mer
 • Game On - en guide till gamingkonsoller
  Game On - en guide till gamingkonsoller
  Nintendo Switch, Xbox Series X eller PS5? Alla erbjuder unika spelmöjligheter och fördelar. Men vilken passar bäst dina önskemål och behov?
  Läs mer
 • 8 färdigheter barn kan lära sig från gaming
  8 färdigheter barn kan lära sig från gaming
  Videospel kan göra dina barn smartare. Gaming erbjuder barnen utmanande inlärningsupplevelser vilket ger dem färdigheter i riktiga livet!
  Läs mer

TV

 • LED, OLED, Mini LED eller QLED - Vilken TV bör du köpa?
  LED, OLED, Mini LED eller QLED - Vilken TV bör du köpa?
  Vilken TV passar dina behov? Ta hjälp av oss att hitta rätt i TV-djungeln! Nedan finner du ett urval av våra rekommenderade TV från Samsung, Sony, LG, TCL och Philips.
  Läs mer
 • The Frame 2021 - konst-TV från Samsung
  The Frame 2021 - konst-TV från Samsung
  Samsung The Frame 2021 har en tunnare design än någonsin tidigare. Upplev underhållning i QLED-kvalitet, och förvandla TV:n till ett konstverk när den är avslagen.
  Läs mer
 • Samsung The Sero - TV skapad för mobilen
  Samsung The Sero - TV skapad för mobilen
  The Sero från Samsung är TV:n för dig som spenderar mycket tid på mobiltelefonen för streaming och sociala medier. Samsung The Sero speglar innehållet på din mobilskärm, både horisontellt och vertikalt, beroende på hur du håller telefonen.
  Läs mer

Smartwatch

 • Apple Watch Series 7
  Apple Watch Series 7
  Apple Watch Series 7 från Apple upplever du hos Elgiganten! Lär dig allt om Apple Watch Series 7 här!
  Läs mer
 • Samsung Galaxy Watch4 och Watch4 Classic
  Samsung Galaxy Watch4 och Watch4 Classic
  Galaxy Watch4 och Watch4 Classic uppmuntrar till välbefinnande. Med Googles nya operativsystem Wear OS Powered by Samsung har du tillgång till en mängd nya funktioner och appar för såväl avancerad träning som vardagsmotion och hälsa. Här hittar du motivation och variation utifrån din nivå och prestationslust. Förutom att vara den perfekta träningscoachen fungerar Galaxy Watch4 precis som en mobil. Här kan du kommunicera, lyssna på musik och poddar och få assistans med praktiska göromål som betalning och att styra hemmet på distans. Allt utgår från en smart och bekväm klocka på handleden!
  Läs mer
 • Apple Watch SE
  Apple Watch SE
  Upptäck allt om Apple Watch SE här! Apple Watch SE har samma stora Retina-skärm som Series 6, så att du kan se mer med bara ett ögonkast. Avancerade sensorer som hjälper dig att uppnå dina träningsmål. Och kraftfulla funktioner för din hälsa och säkerhet. Appen Sömn hjälper dig att skaffa regelbundna sovvanor och hålla koll på hur du sover. Med mobil uppkoppling kan du dessutom göra allt det här utan telefonen. Det här är klockan som kan betydligt mer än den kostar. Mer information kommer snart.
  Läs mer
 • Huawei Watch GT2e, Watch GT2 och GT2 Pro
  Huawei Watch GT2e, Watch GT2 och GT2 Pro
  Upplev de nya smartklockorna Huawei Watch GT2e och GT2 Pro med en batteritid på upp till 2 veckor och jämför GT2e med de funktioner som Watch GT2 har.
  Läs mer

Smart Hem

 • Smart belysningssystem med Nanoleaf
  Smart belysningssystem med Nanoleaf
  Skapa dina egna mästerverk med Nanoleaf Light Panels eller Nanoleaf Canvas. Nu finns det inte längre några gränser för din kreativitet med belysning.
  Läs mer
 • Lys upp hemmet på ett smartare sätt med Philips Hue
  Lys upp hemmet på ett smartare sätt med Philips Hue
  Utrusta ditt hem med Philips Hue smarta belysning. Lek med ett spektrum av färger och skapa den perfekta underhållnings- och stämningsbelysningen. Styr belysningen i ett rum med Hue Bluetooth-appen eller anslut dina glödlampor till Hue-bryggan.
  Läs mer

Hem och hushåll

 • Guide - köp rätt kaffebryggare
  Guide - köp rätt kaffebryggare
  Det finns en mängd olika kaffebryggare på marknaden i olika designer, med särskilda funktioner och från olika märken. Denna guide gör det enklare för dig att hitta den perfekta kaffebryggaren - med de bästa funktionerna.
  Läs mer
 • Därför är ett bra inomhusklimat viktigt för dig
  Därför är ett bra inomhusklimat viktigt för dig
  Det finns många skäl till varför ett bra inomhusklimat är viktigt för dig. Luften inomhus är mycke mer förorenad än många tror och innehåller bland annat stora mängder damm, pollen, gaser och bakterier. Tro det eller ej, men inomhusluften kan vara lika skadlig som den förorenade luften utomhus. Med Airthings produkter kan du både mäta och förbättra luftkvaliteten inomhus, så du slipper besvär som allergi, torr hud och huvudvärk.
  Läs mer
 • Guide - vilken eltandborste ska jag välja?
  Guide - vilken eltandborste ska jag välja?
  Tycker du att det är svårt att välja vilken typ av eltandborste du ska köpa och i vilken prisklass? Då bör du först fundera på vad du vill ha ut av din tandborste och hur smart den ska vara. I denna guide kommer vi att förklara vad som skiljer de olika tandborstarna åt, så att du sedan kan göra ett bra val.
  Läs mer
 • Guide - välj rätt köksmaskin
  Guide - välj rätt köksmaskin
  Med en köksmaskin kan du framställa kreativa glass smaker, läckra pastarätter och härliga röror. När du hittar en köksmaskin som passar dina behov är det viktigt att tänka på vad du ska använda den till och vilka tillbehör du behöver.
  Läs mer