Hoppa över navigation
Contour tillbehör på ett vitt bord, intill en datorskärm och röd kontorsutrustning

Contour - ergonomiska produkter för arbetsplatsen

40% är stillasittande mer än 11 timmar om dagen. I vårt dagliga arbetsliv är det därför viktigt att ha en balanserad och korrekt position för att förhindra belastningsskador på kroppen. Contour erbjuder ett stort utbud av ergonomiska produkter till arbetsplatsen, inklusive tillbehör, som förbättrar din arbetsmiljö. Med rätt ergonomisk utrustning från Contour, slipper du och dina kollegor belastningsskador, samtidigt som det bidrar till ökad arbetsglädje.

Den traditionella datormusen kontra ergonomisk, vertikal Unimouse

Under årens lopp har fokus på hälsosamma arbetsstationer och smärtförebyggande ökat. Medvetenheten om negativa effekter och potentiella skador från en ohälsosam arbetsstation har ökat. Vi har lärt oss att en icke-ergonomisk arbetsplats är mer benägen att orsaka skador som rygg- och nacksmärta och repetitiva belastningsskador (RSI). Den traditionella datormusen som vi känner den, är förlegad på ett modernt och ergonomiskt kontor, och fler människor går från den traditionella musen till en ergonomisk.

Unimouse är en prisbelönt ergonomisk vertikal mus, och ett modernt och fördelaktigt alternativ till den traditionella musen.

Contour Unimouse
Läs mer
   
   
   
   
   
   
   
Contour RollerMouse
Läs mer