Hoppa över navigation

Lär känna din Dyson-dammsugare

Två Dyson-dammsugare bredvid varandra

Lär känna din Dyson-dammsugare

Dyson V15 Detect™
och Dyson V12 Detect™

Få användbara tips, vägledning
och svar på vanliga frågor.

Kom igång

Om du inte redan har gjort det, titta på Dysons quick-start-video för att se hur du sätter ihop din maskin och kommer igång med städningen snabbt.

Lär känna din LCD-skärm

Såhär fungerar grafen

När du dammsuger räknar och mäter en piezosensor de mikroskopiska partilkarna som sugs upp. Resultatet visas i en graf på skärmen med partiklar rankade efter fyra storlekar.¹

¹Bäst exakthet uppnådd i Auto mode. Auto ramp-funktionen endast i Auto mode. Testerna baseras på genomsnittlig användning i hemmet enligt Dysons interna testdata. Mikroskopiskt damm definieras som partiklar mindre än 100 mikrometer.

Vanliga frågor om grafen för partikelräkning
Din LCD-skärm visar också:

Driftistid sekund för sekund
Resterande driftstid visas på skärmen i en nedräkning sekund för sekund, som uppdateras i realtid, enligt den power mode du har valt.

Underhållsvarningar
För att upprätthala prestandan kommer din dammsugare att påminna dig om när det är dags att ladda batteriet eller rengöra filtret. Den hjälper dig till och med att avlägsna blockeringar.

Lär känna dina power modes

Your vacuum has three power modes, each designed for different tasks. Change power mode quickly by tapping the selection button.
 

🛈 Intelligent sugkraft

Dyson rekommenderar Auto för bäst upplevelse. I Auto mode, ökar sugkraften gradvis när en högre koncentration av damm detekteras. När dammet har avlägsnats så återgår sugkraften till normal för att spara batteriet.²

2Optimering av sugkraften fungerar bara i Auto mode. 

Vanliga frågor om power modes och LCD-skärmen
Lär känna dina munstycken
Dyson-utvecklade tillbehör

Dysons munstycken adderar ännu mera mångsidighet. Samtliga kan fästas på skaftet för att kunna rengöra högt uppe, eller direkt på maskinen för handhållen rengöring.

Batteritips
Vanliga frågor om batteriet
Underhåll av maskinen

Såhär underhåller du din dammsugare

Rengöring avlägsnar dammansamlingar och hjälper till att optimera prestandan. Filtret och borsthuvudet i Dyson Laser Slim Fluffy™-munstycket kan tvättas, och dammbehållaren och munstyckena torkas rena.  

Såhär rengör du filtret

Varför det är viktigt att rengöra filtret regelbundet

Filtret fångar mikroskopiskt damm som ackumuleras och påverkar prestandan. Upprätthåll sugkraften genom att tvätta filtret minst en gång i månaden, eller oftare om dammsugaren används mycket.

Dyson skaftdammsugare och tillbehör
Se alla produkter