Hoppa över till innehållet Hoppa över till navigationsmenyn
DeLonghi Primadonna S Evo espressomaskin ECAM51055M
ECAM51055M

7 112 Exklusive moms

De'Longhi Primadonna S Evo espressomaskin ECAM51055M tillåter dig att utforska nya sätt att förbereda ditt kaffe. Njut av umgås med dina vänner och familj och låt De'Longhi Primadonna Elite espressomaskin brygga en perfekt kopp kaffe.
  • Smart Coffee app
  • Latte Crema system
  • Touchpanel

De'Longhi Primadonna S Evo espressomaskin ECAM51055M tillåter dig att utforska nya sätt att förbereda ditt kaffe. Njut av umgås med dina vänner och familj och låt De'Longhi Primadonna Elite espressomaskin brygga en perfekt kopp kaffe till er med era egna preferenser.

Böna till kopp maskin
En fullt automatisk espressomaskin är rätt väg att gå om du vill prova nya och spännande kaffesorter utan att lägga mycket tid på tillredningen. Allt du behöver göra är att välja dina kaffebönor och fylla behållaren med vatten och starta maskinen med ett enkelt knapptryck. Det finns en mängd olika sätt att förfina ditt kaffe genom att tillsätta mjölk för en perfekt cappuccino eller café latte.

Meny
Upptäck de många olika förinställningarna som maskinen erbjuder och vidga dina vyer.

Smart Coffe app
Prova och gör dina egna favoriter genom att använda Smart Coffe appen. Med appen kan du förbereda din favoritdryck på ett ögonblick.

My function
Du kan själv justera inställningarna för styrka och mjölk så du får ditt kaffe som du vill ha det.

Latte Crema-system
Latte Crema-systemet låter dig skapa fantastiska Lattes eller Cappuccinos.

Isolerad karaff
Se till att din mjölk håller sig fräsch längre. Denna unika isolerade karaff ser till att mjölken inte behöver bytas så ofta när du brygger kaffedrycker som innehåller mjölk.

Pekskärm
LCD-pekskärmen har bakbelysta knappar och vägledning så du enkelt kan välja din favoritdryck.

Kvalitetsmaterial
Med sin konstruktion helt gjord i metall får du en maskin som är byggd för att hålla länge och är lätt att rengöra.

Rengöring
Avkalkning gör att din maskin bibehåller sin kapacitet att brygga gott kaffe. Det finns automatiska program för att rengöra maskinen.