Hoppa över navigation
Three xbox controllers with the text Play On

De nya Xbox-kontrollerna

Den trådlösa Xbox-handkontrollen har en ny design med förbättrade ytor och former för högre komfort när du spelar. Håll målet i sikte med en hybrid-styrknapp och texturerade avtryckare och kantknappar. Skapa och dela enkelt innehåll som skärmbilder och inspelningar med den nya delningsknappen. Med appen Tillbehör för Xbox kan du mappa om knappar och skapa anpassade profiler för dina favoritspel. Anslut snabbt till, spela på och växla mellan enheter som Xbox Series X, Xbox One, Windows 10-datorer samt Android. Anslut valfritt kompatibelt headset till 3,5 mm-stereoheadsetuttaget.*

Förstärk spelkänslan

Den trådlösa Xbox-handkontrollen har en ny design med förbättrade ytor och former för högre komfort och exakt kontroll när du spelar. 

Halo Infinite on an Xbox and a PC

Anslut och växla enkelt

Anslut enkelt till och växla mellan enheter som Xbox Series X, Xbox One, Windows 10-datorer samt och Android-enheter.*

Viktig information: 
*Kompatibel med utvalda enheter och operativsystemsversioner. Vissa funktioner stöds inte på Android eller via Bluetooth. Mer information finns på xbox.com/controller-compatibility. Knappmappning är tillgängligt för Xbox Series X, Xbox One och Windows 10 via appen Tillbehör för Xbox. 
Ordet Bluetooth® och Bluetooth-logotyper är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all Microsofts användning av dessa varumärken sker under licens. Övriga varumärken och varunamn tillhör respektive ägare.

Xbox Controller Black Carbon - Comaprison chart - SE

Jämför de olika Xbox-dosorna

XBOX-kontrollerna:

Läs mer