Hoppa över navigation

Trådlös övervakningskamera eller kablad?

En övervakningskamera är en viktig del av ditt säkerhetssystem hemma. Men vilken ska du välja, en batteridriven eller övervakningskamera med kabel? Valet beror i slutändan på dina specifika behov och preferenser.

Hand adjusting surveillance camera on wall

Trådlösa övervakningskameror

En trådlös övervakningskamera ger dig möjlighet att installera den var du vill, inomhus och utomhus. Den passar dig som vill ha en enkel installationsprocess utan synliga ledningar och vill ha flexibiliteten att flytta den vart du än behöver den. Batteridrivna kameror kan också fungera under strömavbrott, så länge de är anslutna till ett mobilnät eller om de kan spela in video internt.

Trådlösa övervakningskameror

Se alla övervakningskameror
   
   
   
   
   
   
   

Kablade övervakningskameror

En kablad övervakningskamera passar perfekt för dem som vill ha en permanent, förutsägbar kamera utan att oroa sig för att få slut på ström. Du har stabilitet och en tydlig bild när som helst, utom under strömavbrott. Om du vill ha en övervakningskamera för ditt fritidshus där det kan gå månader mellan varje besök, är en kablad kamera förmodligen den bästa lösningen eftersom du inte riskerar att få slut på batteri.

De kablade övervakningskamerorna har liknande eller samma funktioner som de trådlösa kamerorna. Du kan enkelt övervaka din egendom var som helst med hjälp av din smartphone eller surfplatta, så länge kameran är ansluten till ström och har en internetanslutning via kabel, WiFi eller mobildata.

Vad ska man tänka på innan man köper en kablad övervakningskamera?

När du letar efter en kablad övervakningskamera bör du överväga var du vill ha övervakning och om det finns ett närliggande eluttag. De trådbundna kamerorna kan vara svårare att installera eftersom de kräver tillgång till en strömkälla och kan kräva professionell installation som kan öka kostnaden.

Övervakningskameror med kabel:
Se alla övervakningskameror
   
   
   
   
   
   
   
Surveillance cameras with power adapter:
Se alla övervakningskameror