Hoppa över navigation
Samsung-Fyra personer tittar på The Terrace TV utomhus på en terrass med frukt på ett bord och med sol och utsikt över landskap

GUIDE: Så här kan du titta på TV utomhus

Tycker du att det vore trevligt att samla familj och grannar för utomhusbio i sommar, eller vill du kanske bjuda in vännerna till en sportbar i trädgården? Här är TV:n som gör att du kan förverkliga dina drömmar.
 

Många känner nog igen sig i följande scenario: Solen skiner från en klarblå himmel och det är ett perfekt tillfälle att njuta av en iskall dryck eller en glass på altanen, MEN ditt favoritlag spelar match precis samtidigt. Vi är många som på olika sätt försöker kombinera de två världarna. Vissa placerar TV:n i fönstret eller i dörröppningen, andra ligger i solstolen och kollar på matchen i mobilen, medan vissa är old school och lyssnar på radio.

När kvällen kommer uppstår ofta samma dilemma. Det enda du vill göra är att chilla i soffan med popcorn och en bra film – men samtidigt är det ju dumt att inte ta tillvara på de få ljusa sommarkvällar vi har här i norr.

Misströsta inte, Samsung har lösningen! Nu kan du äntligen samla vänner och familj för att titta på film under bar himmel och kolla sportsändningarna utomhus i din egen trädgård. TV:n finns i storlekarna 55", 65" och 75" och har det passande namnet The Terrace.

Samsung The Terrace:

Läs mer