Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Nvidia Shield och Nvidia Shield Pro

Spela TV med nya NVIDIA SHIELD och NVIDIA SHIELD PRO

Ta underhållning i hemmet till nästa nivå med nya NVIDIA SHIELD och NVIDIA SHIELD PRO. Med den nya generationens medieströmningsenhet kan du göra mer än att bara se på TV. Du kan spela TV. 
Nvidia Shield - spela TV

Streama och spela med NVIDIA SHIELD 

Är du en hängiven gamer? Älskar du att spela, men också att ta del av filmer och serier? Android TV-boxen NVIDIA SHIELD ger dig streamat innehåll i 4K-upplösning, avancerad röststyrning och en unik möjlighet att spela datorspel direkt på TV-skärmen. Med Shields häftiga spelkontroll, som faktiskt också fungerar fint som fjärrkontroll, kan du ta del av en hel värld av underhållning. Streama spel från Nvidias imponerande spelbibliotek eller varför inte direkt från din GEFORCE GTX PC och spela direkt på TV-skärmen. Upplev gamingutrustning i världsklass som ger dig en kvalitet som inte liknar något du sett tidigare.

Med SHIELD, som dessutom streamar i en hastighet som är upp till 3 gånger snabbare än närmaste konkurrent, får du också Android TV och ett lagringsutrymme på antingen 16 eller otroliga 500 GB. SHIELD är kort och gott ett streamande mästerverk.

Nvidia Shield - Streama och spela i otrolig kvalitet
Nvidia Shield - smartare TV
Nvidia Shield - bättre underhållning

Smartare TV

Med Googles avancerande röstkommandon kan du prata med TV:n och få den att följa din minsta vink. Du får även personligt anpassade rekommendationer enligt dina tittarvanor. Streama filmer och serier från dina iOS- och Android-enheter med inbyggt Google Cast.

4K HDR ready

Njut av en riktig bioupplevelse i otrolig 4K UHD-kvalitet. Netflix kommer få ett nytt liv med den höga upplösningen och det kraftfulla surroundsystemet. Med kraften från en Nvidia Tegra X1-processor får du mer prestanda än flera andra välkända medieströmningsenheter. SHIELD är kraft och hastighet i en klass för sig.

Nvidia GeForce 4K

Nvidia Shield

Nvidia Shield - GeForce

GeForce Now - streama spel från molnet

Den nya tjänsten från NVIDIA, GeForce Now, ger dig möjligheten att streama spel från Nvidias superdatorer via ett moln. Detta ger dig tillgång till över 100 PC-spel som exempelvis skräckinjagande Doom 3 och actionpackade Batman Begins.

Spela Android-spel på stor skärm

Du får dina favoritspel från Android och exklusiva SHIELD-titlar direkt på din TV:s stora skärm. Detta är garanterat det bästa sättet att uppleva dina Android-spel.

Nvidia GeForce - Android-spel
Nvidia GeForce - Datorspel

Spela datorspel på TV:n

Njut av dina datorspel på storbildskärm med möjlighet till 4K-upplösning. Du kan streama dem från en GTX-driven dator med kompatibel NVIDIA GameStream-teknik.

2 290
 
 
  • Media & gaming streaming
  • Stödjer 4K HDR/60 fps
  • 16 GB lagringsutrymme
Läs mer NVIDIA SHIELD TV+ spelkontroll

Läs mer om Elgigantens produkter:

Senast uppdaterad 2016-12-29 14:02:38