Hoppa över navigation
Samsung Galaxy Z Fold6

Samsung Galaxy Z Fold6 | Z Flip6

Nya Galaxy Z Fold6 och Z Flip6 kommer att effektivisera och förenkla sättet vi jobbar och kommunicerar. Med smarta AI-funktioner och tåliga material är Samsung Galaxy Z Fold6 och Z Flip6 självklara val för dig som inte vill välja mellan teknik och innovation.

Galaxy Z Fold6  |  Galaxy Z Flip6  |  Tillbehör

Lanseringserbjudande: Få ett Galaxy AI headset på köpet

Just nu får du Galaxy Buds3 Pro på köpet (värde ca 2990 kr) när du köper en Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6. Erbjudandet gäller från den 10/7 2024 till den 28/7 2024 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Erbjudandet gäller endast för Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6 som har köpts och aktiverats i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Det är endast möjligt att använda erbjudandet en (1) gång per kvitto/faktura och person/hushåll som uppfyller kampanjkraven. För att få din tilläggsprodukt från Samsung måste fullständigt namn, e-postadress, kvitto och serienummer på köpet registreras via Samsung Members eller på www.samsung.com/se/offer/foldable-2024-redeem senast den 25/8 2024.

Galaxy Z Fold6

Samsung Galaxy Z Fold6 är det ultimata arbetsverktyget som kombinerar avancerade AI-funktioner med en ultralätt design. Telefonen är skapad för att maximera din produktivitet och effektivitet.

Se alla produkter
   
   
   
   
   
   
   

Galaxy Z Flip6

Samsung Galaxy Z Flip6 erbjuder avancerad teknologi och elegant design. Med sina avancerade AI-funktioner, en förstklassig kamera och två skärmar får du en kraftfull telefon i fickvänligt format, idealisk för arbetslivet. 

Se alla produkter
   
   
   
   
   
   
   

Samsung tillbehör

Välj dina tillbehör till din Galaxy Z Fold6 eller Z Flip6, som telefonfodral, S Pen-fodral och antireflexfilm.

Se alla tillbehör