Sommarrean pågår för fullt! Se alla deals

Hoppa över navigation
Samsung Galaxy Z Fold6 | Z Flip6 - Lanseringserbjudande

Samsung Galaxy Z Fold6 | Z Flip6

Snygg design och innovativa funktioner! Nya Z Flip6 och Z Fold6 ger dig det bästa av två världar. Med smarta AI-features, ny design och uppgraderad kamera är detta en av Samsungs mest efterlängtade lanseringar någonsin. Samsung Galaxy Z Flip6 och Z Fold6 kommer att förändra vårt sätt att skapa, jobba och kommunicera.

Galaxy Z Fold6  |  Galaxy Z Flip6  |  Tillbehör

Lanseringserbjudande: Få ett Galaxy AI headset på köpet

Just nu får du Galaxy Buds3 Pro på köpet (värde ca 2990 kr) när du köper en Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6. Erbjudandet gäller från den 10/7 2024 till den 28/7 2024 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Erbjudandet gäller endast för Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6 som har köpts och aktiverats i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Det är endast möjligt att använda erbjudandet en (1) gång per kvitto/faktura och person/hushåll som uppfyller kampanjkraven. För att få din tilläggsprodukt från Samsung måste fullständigt namn, e-postadress, kvitto och serienummer på köpet registreras via Samsung Members eller på www.samsung.com/se/offer/foldable-2024-redeem senast den 25/8 2024.

Galaxy Z Fold6

Med Galaxy Z Fold6 maxar Samsung mobilupplevelsen. Nya Galaxy Z Fold6 har ett otroligt kraftfullt innehåll. Från avancerade AI-funktioner till en kamera som gör dig till en proffsfotograf.

Se alla produkter
   
   
   
   
   
   
   

Galaxy Z Flip6

Nu behöver du inte längre kompromissa! Fullpackad med nya innovationer som AI, kraftfullt batteri, förstklassig kamera, handsfree-fotografering och två skärmar. En stor telefon i ett litet format, helt enkelt.

Se alla produkter
   
   
   
   
   
   
   

Samsung tillbehör

Välj dina tillbehör till din Galaxy Z Fold6 eller Z Flip6, som telefonfodral, S Pen-fodral och antireflexfilm.

Se alla tillbehör