Hoppa över navigation

Retur och ändring av order

Har du beställt en produkt av oss och undrar om du kan ändra eller avbeställa din order? Var lugn, vi hjälper dig! På den här sidan hittar du allt du behöver veta om retur och ändring i en befintlig beställning.

Behöver du byta leveransdag eller tid på din hemleverans?

Det gör du enklast genom att logga in på Elgiganten.se med samma mailadress som du registrerade vid köptillfället oavsett om köpet genomfördes online eller i en butik. Gå till orderhistorik och leta upp din order. Behöver du hjälp eller om du vill komplettera din order med t.ex. en tjänst kontaktar du Elgiganten kundtjänst som hjälper dig. 

Har du ångrat dig och vill avbeställa delar av eller hela din order?

Om vi inte ännu har behandlat eller skickat dina beställda produkter kan du göra en avbokning genom att logga in på Elgiganten.se med samma mailadress som du registrerade vid köptillfället. Om din order inte längre kan avbokas , kan du returnera dina produkter på öppet köp efter att du har mottagit dem.

Har du ångrat dig och vill returnera din produkt på öppet köp?

Vi rekommenderar ett återköp kostnadsfritt i valfri Elgiganten butik, detta gäller både om du har köpt online eller i en butik. Observera att vi har begränsningar i vilket sortiment vi kan ta i retur i våra Elgiganten Phonehouse butiker. Se villkoren här

Är din produkt köp och levererad av en Partner behöver du kontakta Partner för att genomföra en retur. Vi tar ej emot returer på Elgiganten på produkter köpta från en Partner. Läs mer om retur på produkter från marketplace. 

Önskar du returnera en större produkt som inte kan lämnas in på ett ombud, t.ex. en tvättmaskin eller en TV?

Kontakta Elgiganten Kundtjänst så får du ett pris* på retur samt en avtalad tid för upphämtning av din produkt.

*Priset är beroende på om du vill få en retur i samband med en ny leverans eller om du behöver utbärning eller avinstallation.

Innan du returnerar din produkt, läs våra villkor för öppet köp.