Hoppa över navigation

Digital nedladdning av spel

Du kan köpa och ladda ner både spel och program direkt via vår hemsida. Du får då en digital version av spelet eller programvaran direkt till din dator - snabbare och smidigare blir det inte.

Med digital nedladdning kommer du alltid kunna få tillgång till spel och programvara direkt, när det passar dig. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator. På så sätt gör vi det enklare för dig att köpa den produkt du är ute efter. En annan fördel är att varan alltid finns i lager. När du väl har betalat och installerat din digitala produkt , så äger du den och kan använda den så mycket som du önskar.

Hur köper jag och laddar ner digitala produkter?

  1. Välj önskad vara, tryck på knappen för köp och genomför köpet.
  2. Du kommer därefter till en sida som visar din orderbekräftelse. Där finns en länk till ”Mina digitala beställningar”. Klicka på denna och därefter på ”Till nedladdning”. Du kommer även att få en e-post med orderbekräftelse.

  3. När du har klickat på ''Till nedladdning'' på det spelet du ska ladda ner, kommer det att öppnas en PDF-fil eller en programfil där du får instruktioner om hur du genomför installationen, följ den och sedan är du klar!

  4. Via ''Mina digitala beställningar'' kan du sedan ladda ner spelet eller programmet när det passar dig, och på den dator som du själv önskar.