Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
PCSpecialist - Europas ledande datorspecialister

PCSpecialist - Europas ledande datorspecialister

PCSpecialist är Europas ledande datorspecialister, med specialbyggda datorer, laptops, AIOs och servers som sin specialitet. Högpresterande datorer för entusiaster, gamers, innehållsskapare och professionella har PCSpecialist hållit på med ända sedan de etablerades år 2003, i Storbritannien. PCSpecialist distribuerar datorer till över 30 länder, och har kundservice som kan svara på 8 språk.

Kraftfulla datorer och flexibel garanti

Gamingdatorer från PCSpecialist har byggts för att ge dig den ultimata gamingupplevelsen från första ögonblick. Du får riktigt mycket för pengarna, oavsett hur stor din budget är. Nyaste BIOS-version är installerad, Windows är uppdaterat och drivrutinerna är förinstallerade innan datorn skeppas från PCSpecialist. Windows 10-installationen är helt ren, utan onödig bloatware.

PCSpecialists utmärkta garanti tillåter dig att uppgradera komponenter i datorn utan att förlora garantin. Behöver du mer RAM, en större SSD eller ett bättre grafikkort är det bara att köpa ett nytt hos Elgiganten. PCSpecialists experter guidar dig igenom installationen om du behöver hjälp.

Fnatic x PCSpecialist

PCSpecialist kan med stolthet visa fram sitt samarbete med en av världens bästa esportorganisationer. Med en plattform som är redo för esport är det bara dina färdigheter som bestämmer hur långt du kommer. Spela som ett proffs och lyft din förmåga på en Fnatic gamingdator.

Fnatic ställer höga krav till deras utrustning för att kunna prestera sitt allra bästa i esport. Fnatics spelare tränar, scrimmar, tävlar i onlineturneringar och streamar till deras fans på datorer byggda av PCSpecialist, som får sin kraft från komponenter från AMD.

PCSpecialist R7

Tornado R7

Tornado R7 är ett kraftpaket, fyllt med en Ryzen 7 3700X processor, GeForce RTX 2060 grafikkort, 16 GB DDR4 RAM från Corsair, WiFi 6, M.2 SSD med mer. Spela dina favoritspel så som Apex Legends, Fortnite, Valorant, CS:GO, Call of Duty Modern Warfare och mer med höga inställningar. Tornado R7 kommer även med en 3-årig garanti från PCSpecialist.

PCSpecialist R7s

Tornado R7S

PCSpecialist Tornado R7S är ett äkta gamingmonster. Med specifikationer som Ryzen 7 3700X, NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER, 16 GB DDR4 Corsair RAM, WiFi 6, M.2 SSD och mycket mer! Gaming är ingen match för denna kralliga dator, och du kan spela alla dina favoritspel i hög upplösning. Tornado R7S är självklart täckt av PCSpecialists 3-åriga garanti.

2 produkter

Alla produkter

Inga produkter

PCSpecialist Tornado R7  gaming-PC
Webblager (5+)  
184122
15 990
 
 
LEVERANS FRÅN 12/8
Webblager (5+)  
  • Amd Ryzen™ 7 3700x-processor
  • Nvidia Geforce RTX 2060, 6GB
  • 16GB DDR4 RAM, 2512 GB lagring
  
 
PCSpecialist Tornado R7S gaming-PC
Webblager (5+)  
LEVERANS FRÅN 12/8
Webblager (5+)  
  • Amd ryzen 7 3700x eight core cpu 3.6ghz
  • 8gb nvidia geforce rtx 2070 super
  • 16gb corsair vengeance ddr4