Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Köp en dator med Intel 8th gen processor

Vill du ha en dator med fenomenal prestanda? En dator med potential för gaming på toppnivå och som ger fantastisk filmvisning i upp till 4K-kvalitet? Köp en stationär eller bärbar dator med med Intel 8th gen processor. Väljer du en maskin som är utrustad med Intels nya processorgeneration från Coffee Lake eller Kaby Lake-R kan du vara säker på att du får en dator som är byggd för framtiden.
 Intel 8th gen processor

Bärbara datorer med Intel 8th gen

Den nuvarande åttonde generations processorer för bärbara datorer heter Kaby Lake-R. Kaby Lake-R, som bland annat finns i bärbara gamingdatorn Acer Nitro 5 Spin ger dig ett rejält lyft för responstider och generell hastighet, batteritid och gamingprestanda jämfört med tidigare processorgenerationer. En laptop med en 8th gen processor är därmed också ett utmärkt val för dig som vill uppgradera din bärbara gamingdator.

 Intel 8th gen processor

Stationära datorer med Intel 8th gen

Stationära datorer med den nya CPU generationen Intel 8th gen Coffee Lake, som till exempel MSI Codex XE VR8RF-059EU är särskilt anpassade för dig som brinner för gaming. Datorer med 8th gen Coffe Lake ger dig en svårslagen prestanda oavsett spel och tar avstamp i hur man tror att gaming kommer att utvecklas i framtiden. Noterbart är också att Coffee Lake i7-processorerna i serien är de mest kraftfulla som Intel någonsin har utvecklat.

 Intel 8th gen processor

Stationära datorer med Intel 8th gen

Stationära datorer med den nya CPU generationen Intel 8th gen Coffee Lake, som till exempel MSI Codex XE VR8RF-059EU är särskilt anpassade för dig som brinner för gaming. Datorer med 8th gen Coffee Lake ger dig en svårslagen prestanda oavsett spel och tar avstamp i hur man tror att gaming kommer att utvecklas i framtiden. Noterbart är också att Intel 8th gen Coffee Lake i7-processorerna i serien är de mest kraftfulla som Intel någonsin har utvecklat.

 Intel 8th gen processor

Datorkomponenter sprängfyllda med kraft

Du kan också köpa Intel 8th gen-produkter som datorkomponenter. Intel 8th Coffee Lake är klassledande CPU:s för unik prestanda. Med revolutionerande prestanda- och responsivitetsökningarär den Intels 8:e generationens Coffee Lake-processorer med i3, i5 och i7 CPU:s som tar gaming och prestanda till en helt ny nivå. Värstingmodellen Intel Core i7-8700K med sex kärnor, upplåst multiplier och 3,7 GHz basfrekvens (4,6 GHz turbo) är inte bara framtagen för vad gaming är i dag - utan också för hur gaming kan utvecklas i framtiden. i7-8700K är också den mest kraftfulla processor Intel någon gång har tillverkat.

... för moderkort i världsklass

Med ett moderkort med socket för en 8th gen. Intel CPU kan du bygga en kraftfull gamingmaskin som tar prestandan till nya höjder. Med produkter som Asus ROG Strix Z370-E, MSI Z370 Krait Gaming och Asus Prime Z370-P kan du till fullo dra nytta av den inneboende kraften i den åttonde generationens processorer från Intel.

Senast uppdaterad 2018-09-27 15:56:54